Ahmet Kural ve Sıla uzlaşmaya gönderildi

Ahmet Kural'ın menajeri, Kural'ın olay sonrası psikolojik destek alacağını açıkladı.
Ahmet Kural'ın menajeri, Kural'ın olay sonrası psikolojik destek alacağını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan haberler gerekçesiyle dava açılan oyuncu Ahmet Kural, konu hakkında Çağlayan adliyesine giderek ifade vermişti. Menajeri Dilek Tözen, açıklamasında Ahmet Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek alacağını söyledi.

Savcılık, Sıla'nın darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural hakkında "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından yürütülen soruşturma dosyasını, Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi.

Ahmet Kural ifade verdi 
Sanatçı Sıla, geçen hafta avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın da ifadesi alındı.
Ahmet Kural ifade verdi Sanatçı Sıla, geçen hafta avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın da ifadesi alındı.
Ahmet Kural'a 5 yıla kadar hapis istemi 
Uzlaştırma Bürosu'nda taraflar tek tek çağrılarak uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulacak. Taraflar uzlaşırsa, soruşturma dosyası takipsizlik kararıyla kapanacak. Uzlaşmazlarsa "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından toplam 5 yıla kadar hapis istemiyle Ahmet Kural hakkında dava açılabilecek.
Ahmet Kural'a 5 yıla kadar hapis istemi Uzlaştırma Bürosu'nda taraflar tek tek çağrılarak uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulacak. Taraflar uzlaşırsa, soruşturma dosyası takipsizlik kararıyla kapanacak. Uzlaşmazlarsa "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından toplam 5 yıla kadar hapis istemiyle Ahmet Kural hakkında dava açılabilecek.
"Psikolojik destek alıyor"
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen, Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtladı. Kural'ın menajeri, açıklamasında Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek alacağını söyledi.
"Psikolojik destek alıyor" Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen, Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtladı. Kural'ın menajeri, açıklamasında Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek alacağını söyledi.
"Gerekli dersleri çıkardım"
Kural'ın yaşanan olaydan ders çıkardığı söyleyen Tözen, şunları söyledi: 

"Açıklamasında belirttiği 'Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım' kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor."
"Gerekli dersleri çıkardım" Kural'ın yaşanan olaydan ders çıkardığı söyleyen Tözen, şunları söyledi: "Açıklamasında belirttiği 'Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım' kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >