Ali Abdülselam Yılmaz'ın sahaya nasıl girdiği ortaya çıktı

Ali Abdülselam Yılmaz, güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkarılırken kameralara yansıdı.
Ali Abdülselam Yılmaz, güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkarılırken kameralara yansıdı.

● YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, dün İstanbul'da oynanan Süper Kupa maçına damga vurdu.

● Liverpool ve Chelesea maçının 14. dakikasında sahaya atlayan Abdülselam Yılmaz'ın maça Pepsi ve Ruffles sponsorluğunda gittiği ortaya çıktı.

● Yanında diğer bir ünlü YouTuber Emre Durmuş'un da bulunduğu Yılmaz ve arkadaşları maçın ardından gözaltına alındı.

● Gözaltına alınan YouTuber ve arkadaşlarının savcılığa sevk edileceği öğrenilirken, sponsor firmalarından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Dün İstanbul'da oynanan Süper Kupa maçının 14. dakikada sahaya atlayan ve tepki çeken YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın, maça Pepsi'nin davetlisi olarak gittiği ortaya çıktı. Maçta yalnız olmayan Adülselam Yılmaz'ın yanında abisi ve bir diğer ünlü YouTuber Emre Durmuş'un olduğu öğrenildi.

Pepsi ve Ruffles sponsorluğunda maça gitti

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan ve İstanbul'un ev sahipliği yaptığı Süper Kupa maçında bir Türk YouTuber olan Ali Abdülselam Yılmaz sahaya atladı. Maçı gölgede bırakan bu hareket tepkiye neden olurken, YouTuber Ali Abdülselam ve maça gittiği diğer dört arkadaşı gözaltına alındı.

Maça dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan Abdülselam Yılmaz'ın Pepsi'nin davetlisi olarak maça gittiği öğrenildi.

Maça arkadaşlarıyla gitti

Sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz, maça abisi Yasir Yılmaz ve YouTuber Emre Durmuş dahil olmak üzere dörtt arkadaşıyla birlikte gitti. Maçtan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Durmuş, Abdülselam Yılmaz'ın sahaya atladığı görüntülerini de yayınladı.

Maçın arından tepkilere neden olan Yılmaz ve arkadaşlarının gözaltına alındığı daha sonra ise savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

YouTuber Emre Durmuş, dünkü maçtan bu fotoğrafı paylaştı
YouTuber Emre Durmuş, dünkü maçtan bu fotoğrafı paylaştı

YouTube hesabı abone kaybetmeye devam ediyor

Ali Abdülselam Yılmaz'ın maçta sahaya atlama hareketine olan tepkiler devam ediyor. Sosyal medyadan #DeliMiNeSanaYakışmadı' hashtagiyle tweet atan kullanıcılar Abdülselam Yılmaz'ın YouTube kanalını takipten çıkarak boykot etmeye başladı. Ayrıca kullanıcılar Yılmaz'ın ceza almasını da talep etti.

Youtube'de 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunurken sabah saatlerinde abone sayısı 4 milyon 525 bin 264'e düştü. Yılmaz, bir gecede 57 bin 777 abone kaybetti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >