Anket sonuçlandı! Türkiye'yi ikiye bölen menemen anketinin sonucu belli oldu

Menemen
Menemen

Vedat Milor, Türkiye'nin en önemli gastronomik problemine nokta koydu: Menemen soğanlı mı olur soğansız mı? İşte yanıtı!

'En büyük gastronomik problem'

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Vedat Milor'un saat 16:04'te paylaştığı "Belki Twitter’da dünyayı kurtarmak mümkün değil ama en azından en büyük gastronomik problemimize (!) hemen burada noktayı koyabiliriz. Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" ankette 432, 553 kişi oy kullandı. Binlerce kişi de anketi kendi takipçileriyle yeniden paylaştı.
'En büyük gastronomik problem' Vedat Milor'un saat 16:04'te paylaştığı "Belki Twitter’da dünyayı kurtarmak mümkün değil ama en azından en büyük gastronomik problemimize (!) hemen burada noktayı koyabiliriz. Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" ankette 432, 553 kişi oy kullandı. Binlerce kişi de anketi kendi takipçileriyle yeniden paylaştı.
Siz ne düşünüyorsunuz?

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    An itibariyle katılanların yüzde 51'inin 'soğablı menemen'den yana olduğunu beyan ettiği anket, bugün saat 16:00'da sonlandı.
Siz ne düşünüyorsunuz? An itibariyle katılanların yüzde 51'inin 'soğablı menemen'den yana olduğunu beyan ettiği anket, bugün saat 16:00'da sonlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >