Arda Turan ve Aslıhan Doğan'dan doğum sonrası ilk kare geldi

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafları yayınlandı.
Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafları yayınlandı.

Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan, bebek sahibi oldu. Erkek bebeklerine 'Hamza Arda' adını veren ünlü çifti, ailelerinin yanı sıra arkadaşları Murat Dalkılıç, Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba Gürevin gibi isimler de yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Berkay Şahin'le kavga ederek burnunu kırdığı haberiyle gündem olan Arda Turan, baba oldu. Hastane önünde açıklama yapan Turan, "Çok garip bir duygu herkese iyi bir ders oluyor" dedi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafları yayınlandı.

Doğum sonrası ilk kare geldi
Sezaryen doğum yapan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın hastane odasında çekilen fotoğrafı Kanal D'deki 2. Sayfa programında yayınlandı.
Doğum sonrası ilk kare geldi Sezaryen doğum yapan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın hastane odasında çekilen fotoğrafı Kanal D'deki 2. Sayfa programında yayınlandı.
41 tane koç kestirdi
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz perşembe günü Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastanede doğum yapmıştı. Oğullarına Hamza Arda adını veren çiftin, 41 tane koç kestirdiği iddia edildi. Doğum sırasında da eşinin yanında olan ve onu yalnız bırakmayan Turan'ın, kestirdiği koç etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttığı da iddialar arasında yer alıyor.
41 tane koç kestirdi Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz perşembe günü Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastanede doğum yapmıştı. Oğullarına Hamza Arda adını veren çiftin, 41 tane koç kestirdiği iddia edildi. Doğum sırasında da eşinin yanında olan ve onu yalnız bırakmayan Turan'ın, kestirdiği koç etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttığı da iddialar arasında yer alıyor.
"Herkese ders olsun"
"İnşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat olur. Çok başka bir duyguymuş korku ve üstüne titreme duygusu var. Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için."
"Herkese ders olsun" "İnşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat olur. Çok başka bir duyguymuş korku ve üstüne titreme duygusu var. Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için."
Turan'a 12,5 yıl, şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıl ceza!
Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti. Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Turan'a 12,5 yıl, şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıl ceza! Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti. Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >