Arka Sokaklar dizisinden çıkan gerçek şaşırttı

Arka Sokaklar dizi ekibi.
Arka Sokaklar dizi ekibi.

Uzun yıllardır ekranda olan Arka Sokaklar dizisi, oyuncu kadrosu ve her gün değişen konuları ile izlenme oranındaki başarılı yerini koruyor. Ancak fenomen dizi ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Diziyi takip eden bir izleyici, kullanılan minibüsün kullanılan plakasına HGS geçiş ihlali sorgulamasından bakınca 34.325 TL ceza çıktığını fark etti.

Kanal D ekranlarında yıllardır ekran macerasını sürdüren, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Arka Sokaklar dizisi uzun süre olmasına rağmen reyting başarısını kaybetmiyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı dizi ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Cezayı fark etti

Fenomen dizi arka sokaklar ile ilgili, bir izleyici, Arka Sokaklar dizisinde kullanılan minibüsün plakasına HGS geçiş ihlali sorgulamasından bakınca 34.325 TL ceza çıktığını fark etti.

İşte o fotoğraflar;

Cezanın göstergesi.
Cezanın göstergesi.

Sunucu oluyor

Usta oyuncunun bir bilgi yarışması için yapımcı Eyüp Üstün’le görüşme halinde olduğu, ikilinin geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya vardığı ve Zafer Ergin’in programı sunmayı kabul ettiği öğrenildi.

Zafer Ergin daha önce de “Kim Milyoner Olmak İster” ve “Trilyon Avı”yarışmalarını sunmuştu.

Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde Gamze Özçelik ile tanışıp evlenmiş ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı.
Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde Gamze Özçelik ile tanışıp evlenmiş ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >