Arka Sokaklar dizisinin yıldızı sunucu oluyor

Zafer Ergin dizide Rıza Baba karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Zafer Ergin dizide Rıza Baba karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Başarılı yapımlardan olan Arka Sokaklar dizisi ekrana geldiği günden beri geniş kadrosuyla dikkat çekiyor. Kadroda yer alan, 'Rıza Baba' karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Zafer Ergin yeni bir programla karşımıza çıkacak. Ergin bir bilgi yarışmasında sunuculuk yapacak.

Kanal D ekranlarında yıllardır ekran macerasını sürdüren, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Arka Sokaklar dizisi uzun süre olmasına rağmen reyting başarısını kaybetmiyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı kadroda daha önce Gamze Özçelik de rol almıştı. Yakın zamanda tesettüre giren Özçelik kendisini yardım işlerine adadı.

Sunucu oluyor

Usta oyuncunun bir bilgi yarışması için yapımcı Eyüp Üstün’le görüşme halinde olduğu, ikilinin geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya vardığı ve Ergin’in programı sunmayı kabul ettiği öğrenildi.

Zafer Ergin daha önce de “Kim Milyoner Olmak İster” ve “Trilyon Avı” yarışmalarını sunmuştu.

Adalet Bakanlığı ve Arka Sokaklar dizisinden ortak proje

Adalet Bakanlığı, şiddet, cinsel istismar mağduru kadınlar ile çocukların uzmanlar eşliğinde ifadelerinin alındığı adli görüşme odalarının tanıtılması için çalışma yaptı. Bakanlık ayrıca yargının iş yükünü azaltan, uyuşmazlıkların mahkemelere taşınmadan çözüme kavuşturulmasını amaçlayan uzlaştırma ve arabuluculuğun da etkinliğinin artırılmasına, kamuoyuna anlatılmasına yönelik girişimlerde de bulundu.

Adalet Bakanlığı yetkilileri, her üç uygulamanın da diziler aracılığıyla ekranlarda anlatılması, geniş kitlelere ulaştırılabilmesi amacıyla yapımcı,yönetmen ve senaristlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Arka Sokaklar 17 Temmuz 2006 yılında başlamıştır.
Arka Sokaklar 17 Temmuz 2006 yılında başlamıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >