Ünlü oyuncu arkadaşının köpeği tarafından ısırıldı

Burak Deniz Koton markasının yüzü oldu.
Burak Deniz Koton markasının yüzü oldu.

Başarılı, genç oyuncu Burak Deniz talihsiz bir olay yaşadı. Oyuncu, arkadaşı Alperen Duymaz'ın köpeğini sevdiği sırada köpeğin dudağını ısırması sonucu soluğu acilde aldı. Arkadaşını yalnız bırakmayan Duymaz, Deniz'le birlikte hastaneye gitti.

Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya ile birlikte rol alan Burak Deniz oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Aynı zamanda reklamlarla ve Koton'la yaptığı iş birliğiyle adını duyuran Deniz talihsiz bir olay yaşadı. Oyuncu, meslektaşı Alperen Duymaz’ın köpeği tarafından yaralandı.

Yaralandı

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın Cocker Spaniel cinsi köpeği tarafından dudağı ısırılan Deniz, soluğu acilde aldı. Buz torbasıyla acile gelen ünlü oyuncuya, yapılan ilk müdahalenin ardından dudağına dikiş atıldı.

Deniz, “Köpeği severken saldırdı. Ufak bir yara açtı. Onu kapattık” diye konuştu. Acilde ünlü oyuncuyu arkadaşları stilist İlknur Şeref ve Alperen Duymaz da yalnız bırakmadı.

Alperen Duymaz'ın köpeği Burak Deniz'i ısırdı.
Alperen Duymaz'ın köpeği Burak Deniz'i ısırdı.

Hazal Kaya ile sorun yaşadığı gündeme geldi

Kardeşlerine hem annelik hem babalık yapan, yabancı bir filmden uyarlanan, bir ablanın hikayesini anlatan Bizim Hikaye ekran macerasına devam ediyor. Başrollerinde Burak Deniz, Hazal Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi şu sıralar sette yaşanan bir krizle gündeme geliyor. Gelen bilgiler Deniz ve Kaya'nın arasının bozulduğu, ikilinin küsüp konuşmadığı yönünde.

  • Ayrıca aralarındaki gerginliğin sete yansıdığı, ekibin ‘Hazalcılar’ ve ‘Burakçılar’ diye iki gruba ayrıldığı konuşuluyor.

Hazal Kaya ve Burak Deniz dizide başarılı bir performans sergiliyor.
Hazal Kaya ve Burak Deniz dizide başarılı bir performans sergiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >