Athena Gökhan yeni evini açıkladı: Otobüs

Gökhan Özoğuz.
Gökhan Özoğuz.

O Ses Türkiye jüriliğini bıraktıktan sonra yoğun bir konser maratonuna giren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz akşam bir benzin istasyonunda görüntülendi. Ekip arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yapan Özoğuz, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladıktan sonra evden daha rahat olduğunu ve evinden çok daha fazla vakit geçirdiğini söylediği otobüsüyle yola koyuldu.

Başarılı sanatçı Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye yarışmasında 4 yıl jüri koltuğunda oturduktan sonra kendini yeniden sahnelere ve turnelere attı. Bir benzin istasyonunda görüntülenen Özoğuz, ekip arkadaşlarıyla turneye çıkmadan önce aracının yakıtını yenilediğini ve yolculuk için alışveriş yaptıklarını dile getirdi.

İş yoğunluğundan ötürü vaktinin çoğunu otobüste geçiren Özoğuz otobüsü için, ''genelde turnelerimizde otobüs kullanıyoruz. Evden daha rahat uyuyoruz. Beşik gibi sallanıyor.'' dedi.

Özoğuz daha sonra konser için Ankara'ya doğru yola çıktı

Gökhan Özoğuz film projesiyle geri dönüyor

Sözlerine Ankara’ya konsere gittiğini belirterek başlayan Gökhan Özoğuz, “Konserlerimiz devam ediyor. Yeni albüm çalışmamız var. Bir yandan da film projesiyle uğraşıyoruz” dedi.

Önümüzdeki eylül ayında film çekimlerinin başlayacağını söyleyen Özoğuz, “Şu an senaryo yazılıyor. Çok güzel bir iş olacak” diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >