Baha'nın ailesi 1.'liği istiyor

​Baha'nın ailesi 1.'liği istiyor
​Baha'nın ailesi 1.'liği istiyor

Yetenek Sizsiniz Türkiye programında 2. olan Baha Bayırlı'nın ailesi, aynı sene 1. olan ve FETÖ'den tutuklanan Atalay Demirci'de olan 1.'liği istiyor.

2013 yılında yayınlanan ve yapımcılığı ile sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasında yarışan Baha Bayırlı aynı yıl yarışan ve FETÖ'den tutuklanan komedyen Atalay Demirci ile 1.'lik için yarışmış fakat yarışmayı 2. olarak tamamlamıştı.


Bayırlı ailesi evlerinin bir odasını tamamen müzik odası yaparak Baha’nın müzik eğitimi almasını sağlıyor. Bateri çalmaya devam eden Baha: “Derslerim çok iyi 3’üncü sınıfa geçtim. En büyük hayalim uçmak, hızlı koşmak ve Dominik’teki Survivor yarışmasına katılmak. Bateri çalışmalarım çok iyi gidiyor toplam 4 yıldır çalışıyorum. Ben 2 yaşındayken küçük bir bateri aldılar çalmaya başladım daha sonra biraz büyüğünü aldılar şimdi çok büyük bir bateri setim var. Katıldığım yarışmada bana oy veren herkese teşekkür ederim" diyor.

Aile ise çocuklarının haklarının verilmesini istiyor. FETÖ desteği ile 1. olduğu iddia edilen Atalay Demirci'nin ve ona destek olanların bu sebeple Baha'nın hakkını yediği şeklindeki haberler ve söylemler ile çok karşılaştıklarını belirten aile şöyle konuşuyor: “Arkadaşlarımızdan bu yönde bilgiler geldi biz de haberlere baktık ve gördük. Baha’ya 1’incilik verilmesi ile ilgili çok güzel tepkiler var bize. Daha önce de Baha’nın 1’inciliği hak ettiğini söylüyorlardı. O dönem için öyle bir şey düşünmedik. Baha 2’nci oldu ve kapandı olay. Bugün tekrar gündeme geldi. Bize bununla ilgili dönüş olursa Baha’ya 1’incilik verirlerse biz buna hayır demeyiz"

Konuyla ilgili olarak ise Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmiş değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >