Bu kare çok konuşulacak! Kurşundan da etkili delip geçen 12 Sinan Akçıl bakışı

Sinan Akçıl
Sinan Akçıl

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ın dostları ve ailesiyle bir arada olduğu kareler, sosyal medyanın diline düştü! İşte detaylar....

Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından öyle bir kare paylaştı ki, bize ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ın fotoğraflarındaki derin bakışlarını bir kez daha hatırlattı.

Bilmem kaçıncı bakışı!
Sanıyoruz Ahmet Kural'ın parmağını kırması iddiasıyla magazin gündemin ilgisini çeken Naz Çekem ile verdiği pozda, etkileyici ve iş bitirici Sinan pozu vermeye çalışmış.
Bilmem kaçıncı bakışı! Sanıyoruz Ahmet Kural'ın parmağını kırması iddiasıyla magazin gündemin ilgisini çeken Naz Çekem ile verdiği pozda, etkileyici ve iş bitirici Sinan pozu vermeye çalışmış.
Masum, çok masum!
Akçıl bu kareyle ve masum bakışlarıyla herkesi o akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak magazin programını izlemeye davet ediyor.
Masum, çok masum! Akçıl bu kareyle ve masum bakışlarıyla herkesi o akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak magazin programını izlemeye davet ediyor.
1 numaralı bakış!
Bu bakış gündeme bomba gibi düştü. Sinan Akçıl ile Erkan Petekkaya’nın Miami’de çektirdiği bu fotoğraf sosyal medyayı kırdı geçirdi.
1 numaralı bakış! Bu bakış gündeme bomba gibi düştü. Sinan Akçıl ile Erkan Petekkaya’nın Miami’de çektirdiği bu fotoğraf sosyal medyayı kırdı geçirdi.
3 numaralı bakış
Akçıl, burada oldukça tedirgin görünüyor. Ünlü şarkıcının üç numaralı bu bakışı, izleyicide büyük bir güvensizlik uyandırıyor. Sizce de öyle değil mi?
3 numaralı bakış Akçıl, burada oldukça tedirgin görünüyor. Ünlü şarkıcının üç numaralı bu bakışı, izleyicide büyük bir güvensizlik uyandırıyor. Sizce de öyle değil mi?
"Delikanlı adam mutluluğunu gizler" bakışı
Uçakta karşılaştığı Galatasaray'ın oyuncusu Burak Yılmaz ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Akçıl bu durumdan oldukça memnun olduğunu söylese de, bakışlarında yine bir hüzün var.
"Delikanlı adam mutluluğunu gizler" bakışı Uçakta karşılaştığı Galatasaray'ın oyuncusu Burak Yılmaz ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Akçıl bu durumdan oldukça memnun olduğunu söylese de, bakışlarında yine bir hüzün var.
"Telefon deler" bakışlar...
Akçıl'ın sosyal medya paylaşımlarındaki bakışları, neredeyse tüm takipçileri tarafından konuşuluyor. Bu karede, Akçıl'ın elindeki telefona bakışında bile derin bir anlam var.
"Telefon deler" bakışlar... Akçıl'ın sosyal medya paylaşımlarındaki bakışları, neredeyse tüm takipçileri tarafından konuşuluyor. Bu karede, Akçıl'ın elindeki telefona bakışında bile derin bir anlam var.
Bu bakışa bir numara bulamadık
Ünlü şarkıcı, bu kareyi "Ama ben iyi değilim ki sensiz..." notuyla paylaştı.
Bu bakışa bir numara bulamadık Ünlü şarkıcı, bu kareyi "Ama ben iyi değilim ki sensiz..." notuyla paylaştı.
Derineeee, derine daha derinee!
Akçıl'ın bakışları kurşundan da etkili...
Derineeee, derine daha derinee! Akçıl'ın bakışları kurşundan da etkili...
"İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı" bakışı
Ünlü sanatçı, birçok fotoğrafında da gözlerini kapatarak poz veriyor.
"İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı" bakışı Ünlü sanatçı, birçok fotoğrafında da gözlerini kapatarak poz veriyor.
"Adam oğlu adam o" bakışı
Akçıl Burak Kut'un gözlerine baktığı fotoğrafı, "Bizim son yıllarda yaşadığımız duyguların belki de kat be katını yaşamış, ama kendini bir gün bile bozmamış; hep ufak tefek gibi duyulan büyük ve önemli cümleleriyle yıllardır yol gösteren bir adam oğlu adam o" notuyla paylaştı.
"Adam oğlu adam o" bakışı Akçıl Burak Kut'un gözlerine baktığı fotoğrafı, "Bizim son yıllarda yaşadığımız duyguların belki de kat be katını yaşamış, ama kendini bir gün bile bozmamış; hep ufak tefek gibi duyulan büyük ve önemli cümleleriyle yıllardır yol gösteren bir adam oğlu adam o" notuyla paylaştı.
Ay, güldü!
Sinan Akçıl'ın zor da olsa gülen bir fotoğrafını bulabildik; gerçi gülmese daha mı iyi karar veremedik.
Ay, güldü! Sinan Akçıl'ın zor da olsa gülen bir fotoğrafını bulabildik; gerçi gülmese daha mı iyi karar veremedik.
"Gurur"lan bakışı!
İmparator ile poz verdiği karede gurur dolu bir bakış atan Akçıl, fotoğrafa "Ne şarkıların bu kadar büyük bir imparatoru oldu, ne de sessizliğin bu kadar sevinçle seni bekleyişi" notunu düştü.
"Gurur"lan bakışı! İmparator ile poz verdiği karede gurur dolu bir bakış atan Akçıl, fotoğrafa "Ne şarkıların bu kadar büyük bir imparatoru oldu, ne de sessizliğin bu kadar sevinçle seni bekleyişi" notunu düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >