Burak Özçivit: Engin Altan'ı nerede görsem selam veririm

Burak Özçivit 'Osman Gazi' rolüne hazırlanıyor.
Burak Özçivit 'Osman Gazi' rolüne hazırlanıyor.

Burak Özçivit'in 31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanmaya gittiği okulda oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı gördüğü ancak buna rağmen selam vermediği iddia edilmişti. Aralarında sorun olduğu gündeme gelen ikiliden Özçivit açıklama yaparak, ''Engin Altan'ı nerede görsem selam veririm'' dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan 31 Mart Yerel Seçimleri için eşiyle birlikte oy kullanmak üzere kayıtlı olduğu okula gitti. Gelen bilgilere göre ise okulda Burak Özçivit'in de olduğu ancak ikilinin selamlaşmadan uzaklaştığı yönündeydi. Özçivit bu iddialara açıklık getirdi.

'Nerede görsem selam veririm'

Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin devamı niteliğindeki 'Diriliş Osman'da;' başrolü üstlenen Burak Özçivit,

''Engin kardeşim çok güzel ve başarılı bir iş yapmaktadır. Onu nerede görsem selam da veririm konuşurum da. Aramızda böyle şeyler olmaz'' dedi.

Burak Özçivit şu sıralar baba olmaya hazırlanıyor.
Burak Özçivit şu sıralar baba olmaya hazırlanıyor.

Başarılı olur demişti

Dizinin mayıs ayında final yapmasından sonra dinleneceğini söyleyen Engin Altan Düzyatan,

“Dizi bitiyor, dinleneceğim. Ailemle vakit geçireceğim” dedi. Başarılı oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü paylaşacağı ‘Osman Gazi’ adıyla yeniden başlayacak olan dizi hakkında Düzyatan, “Burak kardeşim de hakkını verecek, inanıyorum” dedi.

Engin Altan ve eşi Neslişah Alkoçlar.
Engin Altan ve eşi Neslişah Alkoçlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >