Cem Adrian'dan 'O Ses Türkiye' tepkisi

Şarkıcı Cem Adrian
Şarkıcı Cem Adrian

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, O Ses Türkiye ekibinin yarışmacı tercihlerine tepki gösterdi. Adrian, "O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz. Bu dünyada hesabınızı ödemenizi diliyorum" dedi. Sanatçı Murat Boz da Adrian'a "Kaliteli sesleri seyirci ile buluşturuyoruz" yanıtı verdi.

Şarkıcı Cem Adrian, O Ses Türkiye programını eleştirdi.Acun Ilıcalı ve jüri üyelerinin, yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini savundu.

Adrian: 'Umutlarla oynayanlarda bu yıl'

Şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından olan , O Ses Türkiye programıyla ilgili şu sözleri söyledi:

"Umutlarla oynayanlarda bu yıl! Umutlarını sömürdüğünüz tüm o güzel insanları hiç unutmayın, onlar sizi hiç unutmayacak"

Cem Adrian'ın O Ses Türkiye ile ilgili attığı tweet
Cem Adrian'ın O Ses Türkiye ile ilgili attığı tweet

Murat Boz: 'Kaliteli sesleri seyirci ile buluşturuyoruz '

Şarkıcı Murat Boz ve Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin final akşamında Cem Adrian'ın eleştirilerine üstü kapalı olarak yanıt verdi. Murat Boz konuya ilişkin olarak bu tarz kaliteli seslerin 'O Ses Türkiye aracılığıyla' izleyiciyle buluştuğunu söyledi.

O Ses Türkiye ekibi, Murat Boz, Seda Sayan, Acun Ilıcalı, Hadise, Beyazıt Öztürk
O Ses Türkiye ekibi, Murat Boz, Seda Sayan, Acun Ilıcalı, Hadise, Beyazıt Öztürk

Acun Ilıcalı da kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >