Cem Yılmaz 'dan yeni filme özel ikiz yıldız

​Cem Yılmaz 'dan yeni filme özel ikiz yıldız
​Cem Yılmaz 'dan yeni filme özel ikiz yıldız

İzmirli reklam yıldızı ikiz kardeşler Cem Yılmaz'ın yeni filminde oynayacak.

Ünlü showman Cem Yılmaz'ın AROG ve GORA filmlerinin devamı olacak olan yeni filmi "Arif V 216" filminin çekimleri dün itibariyle başladı.

Ünlü komedyen filmde oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu ile çalışıyor. Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Özge Özberk'den oluşan kemik kadrosunun yanı sıra Cem Yılmaz, yeni filminde abisi Can Yılmaz, Seda Bakan, Farah Zeynep Abdullah, Mustafa Sandal, Kubilay Aka, Mert Fırat, Özgür Emre Yıldırım, Şükrü Özyıldız, Kerem Alışık, Çağlar Çorumlu, Zeynep Kankonde, Tuncay Bayazıt ile çalışırken Türk Sinemasının dev isimleri Ediz Hun, Filiz Akın, Ajda Pekkan ve Jeyan Tözüm'le çalışacak.

Duymayan Kalmasın programında yer alan habere göre; senaryoda yer alan ikiz kızlar rolü için Cem Yılmaz, İzmirli reklam yıldızı avukat kardeşler Tutku Hazal Uyma ile Dilan İlayda Uyma'yı tercih etti.

İkiz kardeşler, daha önce oyuncu Berna Laçin'le birlikte rol aldıkları bulaşık deterjanı reklamıyla ünlenmişti. Dünyaya 5 dakika arayla gelen tek yumurta ikizleri Hazal ve İlayda İzmir Barosu'na bağlı olarak avukatlık yapıyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >