Çocuklar Duymasın efsanesi sona eriyor

Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle ekranlara gelecek.
Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle ekranlara gelecek.

2002 yılında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan ve Türkiye'nin unutulmaz dizileri arasında şimdiden yerini ayırtan Çocuklar Duymasın dizisi sona eriyor. Yapımcı Birol Güven, Çocuklar Duymasın dizisinin gelecek hafta son bölümüyle ekranlara geleceğini duyurdu.

Türk televizyonlarının en unutulmaz ve en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ÇocuklarDuymasın ilk bölümüyle 2002 yılında ekranlara gelmişti. Büyük bir beğeni toplayan dizi, dönem dönem yenilenen kadrosuyla tekrar yayınlanmıştı. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin final yapacağı belli oldu.

Çocuklar Duymasın efsanesinin başladığı 2002 yılından bir görüntü.
Çocuklar Duymasın efsanesinin başladığı 2002 yılından bir görüntü.

Birol Güven doğruladı: Haftaya son bölümü yayınlanıyor

Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin ekran yolculuğu sona yaklaştı. Final yapıp yapmayacağı konuşulan konuya son noktayı dizinin yapımcısı Birol Güven son noktayı koydu.

Sosyal medya hesabından dizinin final yapacağını doğrulayan Güven, "Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın’ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma ve Kanal D'ye emekleri için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >