Çocuklar Duymasın'ın efsane karakteri diziye geri döndü

Çocuklar Duymasın
Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın dizisinin 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde, akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma alınan usta oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya geri döndü.

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın'a yeni bölümde sevilen karakter Seyyar Tayyar da katıldı.

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Seyyar Tayyar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, akciğer yetmezliği sebebiyle Pendik'te özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı.

Seyyar Tayyar, diziye geri dönüyor
Eylül ayında akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma alınan usta oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, setlere geri dönüyor. Yer aldığı çoğu projenin yanı sıra Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Seyyar Tayyar' karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu, dizinin yeni bölümüyle sevenleriyle buluşacak.
Seyyar Tayyar, diziye geri dönüyor Eylül ayında akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma alınan usta oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, setlere geri dönüyor. Yer aldığı çoğu projenin yanı sıra Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Seyyar Tayyar' karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu, dizinin yeni bölümüyle sevenleriyle buluşacak.
Emin Gümüşkaya kimdir?
Emin Gümüşkaya, 10 Ocak 1948 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Muhammed Emin Gümüşkaya’dır. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.


1985 yılında 'Bay Alkide' oynayarak dizi oyunculuğuna başladı. Özellikle 2010 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide başarıyla canlandırmış olduğu Seyyar Tayyar karakteri ile halkın sevdiği oyuncular arasına girmeyi başardı.
Emin Gümüşkaya kimdir? Emin Gümüşkaya, 10 Ocak 1948 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Muhammed Emin Gümüşkaya’dır. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1985 yılında 'Bay Alkide' oynayarak dizi oyunculuğuna başladı. Özellikle 2010 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide başarıyla canlandırmış olduğu Seyyar Tayyar karakteri ile halkın sevdiği oyuncular arasına girmeyi başardı.
Tiyatroya genç yaşta başladı
Emin Gümüşkaya, tiyatroya 1964 yılında Bursa Halkevi’nin Oda Tiyatrosu’nda, Orhan Asena‘nın Kapılar adlı oyununda Topal rolüyle başladı. William Shakespeare tarafından yazılan Hırçın Kız adlı tiyatro oyununda aldığı rol ile 1972 yılında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosuna geçti. Daha sonra pek çok oyunda rol aldığı gibi yönetmenlik de yaptı.


1994 yılında bu görevine ek olarak Osmangazi Belediyesi’nin sanat danışmanlığını üstlendi. Beledri binasının elden geçirilmesini sağlayarak burada tiyatro oyunculuğu kursları düzenledi ve yönetti.
Tiyatroya genç yaşta başladı Emin Gümüşkaya, tiyatroya 1964 yılında Bursa Halkevi’nin Oda Tiyatrosu’nda, Orhan Asena‘nın Kapılar adlı oyununda Topal rolüyle başladı. William Shakespeare tarafından yazılan Hırçın Kız adlı tiyatro oyununda aldığı rol ile 1972 yılında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosuna geçti. Daha sonra pek çok oyunda rol aldığı gibi yönetmenlik de yaptı. 1994 yılında bu görevine ek olarak Osmangazi Belediyesi’nin sanat danışmanlığını üstlendi. Beledri binasının elden geçirilmesini sağlayarak burada tiyatro oyunculuğu kursları düzenledi ve yönetti.
Devlet tiyatrosunda yöneticilik yaptı
Emin Gümüşkaya, 1996-1998 ve 1999-2001 yıllarında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu Müdürü oldu. Burada yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle 2001 yılında yargılandı. Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Kamuoyunda ‘perde operasyonu’ diye bilinen davada, sanıklar, ‘Devlet Tiyatroları’nı usulsüz harcamalarla zarara sokmak’ suçundan yargılandı. Mahkeme suçlarını sabit gördüğü Rahmi Dilligil, Emin Gümüşkaya ve Hasan Acar’ı 3’er yıl 1’er ay hapis cezasına çarptırırken 13 sanık beraat etti.
Devlet tiyatrosunda yöneticilik yaptı Emin Gümüşkaya, 1996-1998 ve 1999-2001 yıllarında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu Müdürü oldu. Burada yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle 2001 yılında yargılandı. Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Kamuoyunda ‘perde operasyonu’ diye bilinen davada, sanıklar, ‘Devlet Tiyatroları’nı usulsüz harcamalarla zarara sokmak’ suçundan yargılandı. Mahkeme suçlarını sabit gördüğü Rahmi Dilligil, Emin Gümüşkaya ve Hasan Acar’ı 3’er yıl 1’er ay hapis cezasına çarptırırken 13 sanık beraat etti.
Çok sayıda dizi ve filmde rol aldı
2002 yılında Devlet Tiyatrolarından emekli oldu. İlk eşinden boşanmış olan Emin Gümüşkaya’nın bir çocuğu vardır. Emin Gümüşkaya, 12 Şubat 2001 yılında tiyatrocu Belgin Bilgin ile evlendi.


2015 yılında senaryosunu Birol Güven‘in yazıp yapımcılığını da Birol Güven‘in yaptığı ve yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat‘ın yaptığı “Merdiven Baba” adlı sinema filminde Hacı Ali Konuk, Esra Dermancıoğlu, Emin Gümüşkaya, Aşkın Şenol, Özlem Balcı ile beraber oynadı.
Çok sayıda dizi ve filmde rol aldı 2002 yılında Devlet Tiyatrolarından emekli oldu. İlk eşinden boşanmış olan Emin Gümüşkaya’nın bir çocuğu vardır. Emin Gümüşkaya, 12 Şubat 2001 yılında tiyatrocu Belgin Bilgin ile evlendi. 2015 yılında senaryosunu Birol Güven‘in yazıp yapımcılığını da Birol Güven‘in yaptığı ve yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat‘ın yaptığı “Merdiven Baba” adlı sinema filminde Hacı Ali Konuk, Esra Dermancıoğlu, Emin Gümüşkaya, Aşkın Şenol, Özlem Balcı ile beraber oynadı.
Çocuklar Duymasın son bölümünde neler oldu?
Taş Fırın Haluk'un ve Meltem'in hayatına bir anda gire ve hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırmıştır. Hiç kimse Eray'ı hatırlamamaktadır ancak o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem'in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray'ı tanımadığını söylese de Eray'ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermektedir.
Çocuklar Duymasın son bölümünde neler oldu? Taş Fırın Haluk'un ve Meltem'in hayatına bir anda gire ve hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırmıştır. Hiç kimse Eray'ı hatırlamamaktadır ancak o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem'in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray'ı tanımadığını söylese de Eray'ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermektedir.
Yeni bölümde neler olacak
Peki Haluk ve Meltem’in hayatına bir anda giren bu esrarengiz kişi kimdir? Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Havuç’un eski sevgilisinin ortaya çıkması işleri daha da karıştırır.
Yeni bölümde neler olacak Peki Haluk ve Meltem’in hayatına bir anda giren bu esrarengiz kişi kimdir? Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Havuç’un eski sevgilisinin ortaya çıkması işleri daha da karıştırır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >