Çukur dizisinin kadrosu 'yenileniyor'

Çukur dizisinin ekibine yeni isimler dahil olacak.
Çukur dizisinin ekibine yeni isimler dahil olacak.

Başarılı yapımlardan olan Çukur dizisine, Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz ve 2 önemli isim daha veda etmişti. Reyting rekortmeni dizi yaşanan ayrılıkların ardından kadrosuna yeni isimleri katarak yenilenmeye gidiyor. Diziye başarılı oyuncular, Sinem Kobal'ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirer, Hakan Kurtaş, Çağan Atakan Aslan'ın da dahil edileceği iddia edildi.

Show TV'nin başarılı yapımlarından olan Çukur dizisinde son zamanlarda birbiri ardına ayrılık yaşandı. Özellikle Aras Bulut İynemli ile birlikte başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz'in diziye veda etmesi herkesi şaşırttı. Ancak gelen bilgilere göre Çukur ekibi kadrosunu yenileyerek güçlendirmeye hazırlanıyor.

Birçok ünlü isim Çukur dizisinde

Son dönemde öne çıkan dizilerin başında gelen Çukur’a Sinem Kobal da dahil olacak. Kenan İmirzalıoğlu ile bir evlilik sürdüren Kobal’ın yeni sezonda kadroya katılacağı iddia edildi.Sinem Kobal’ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirer, Hakan Kurtaş, Çağan Atakan Aslan’ın da diziye dahil olacağı öne sürüldü.

Çukur'a dahil olacak olan isimlerin listesi.
Çukur'a dahil olacak olan isimlerin listesi.

Rapçi Gazapizm üzerinde uyuşturucu ile yakalandı

Türkiye'nin en çok izlenilen dizilerinden Çukur'da çalan 'Heyacanı Yok' müziğiyle tanınan Gazapizm olarak bilinen rapçi Anıl Murat Acar, üzerinde 0.73 gram kokain ile yakalandı. Emniyette hakkında işlem başlatılan rapçi, daha sonrasında serbest bırakıldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >