Çukur ve Çarpışma dizisinden sevenlerine sürpriz

Çukur dizisi reyting sıralamasında başarılı kadrosu ve konusu ile başı çekiyor.
Çukur dizisi reyting sıralamasında başarılı kadrosu ve konusu ile başı çekiyor.

Başarılı yapımlardan olan Çukur dizisi ekrana geldiği günden beri izlenme rekorları kırıyor. Çukur ekibi güçlü bir kadroya sahip olan Çarpışma dizisi ile ortak bir çekim gerçekleştirdi. Dizinin son bölümünde ekrana gelen, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a geldi. Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek. Bu anlar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Pazartesi akşamlarının izlenme rekorları kıran, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi sevenlerine sürpriz yaptı. Çarpışma dizisiyle ortak çalışan ve çekim gerçekleştiren Çukur dizisi bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Diziler arası geçiş

Ay Yapım imzalı Çukur ve Çarpışma dizilerinin izleyicilerine büyük bir sürpriz hazırlığında. Çukur’un geçtiğimiz pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a gelmişti.

Çukur dizisinden bir kare.


İki dizi ortak sahne

Çukur, Türkiye’de örneği az olan bu “crossover” (çapraz geçiş) ile çok konuşuldu. Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek ve bu sahne pazartesi akşamı ekrana gelen Çukur'un yeni bölümde yer alacak.

Çarpışma dizisinden Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ.
Çarpışma dizisinden Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ.

Aynı sahne iki dizide de olacak

Aynı sahnenin her iki dizide de yer alması aynı zamanda Türk dizi tarihinde bir ilk olacak. Çarpışma ve Çukur’un bir anlığına kesiştiği anlarda Sena’yı kurtarmak için herkes zamanla yarışacak. İki dizide de yayınlanacak ortak sahnede Vartolu ile Medet, Mahsun’un nerede olduğu sorusunun cevabını Cansız’da arayacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >