Çukur'a bomba transfer: Akın Koçavalı belli oluyor

Ekin Koç.
Ekin Koç.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Çukur'a yeni bir oyuncu dahil oluyor. Uzun süredir televizyon dizilerinde yer almayan son olarak da 'Bizim İçin Şampiyon' filmiyle dikkatleri yeniden üzerine çeken başarılı Ekin Koç'un, Çukur dizisine Akın Koçavalı olarak dahil olacağı iddia ediliyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur dizisine bir oyuncu kadrosuna daha katılıyor. Çukur'a son olarak 'Bizim İçinŞampiyon' filmiyle gişede büyük bir başarı gösteren EkinKoç'un dahil olacağı iddia ediliyor.

Çukur dizisi, izleyicilerin aklında birçok soru işareti bırakacak 15.bölümünün yayınlanması ardından sezon arası vermişti. Son bölümde Yamaç ağır bir ihanete uğramış, hiç beklemediği bir anda göğsünde vurulurken onu vuran kişinin yüzünü görünce 'neden?' diye sormuştu. Ardından ikinci kurşunu da yiyen Yamaç, bilincini kaybederek dereye yuvarlanmıştı. İzleyicilerin kafasını oldukça karıştıran bu sahneden sonra Yamaç'ı kimin vurduğu ve yaşayıpyaşamayacağı ise merak konusu.

Ekin Koç son olarak efsane yarış atı Bold ve jokey Halis Karataş'ın hikayesinin anlatıldığı 'Bizim İçin Şampiyon' filmiyle seyirci karşısına çıkmıştı.
Ekin Koç son olarak efsane yarış atı Bold ve jokey Halis Karataş'ın hikayesinin anlatıldığı 'Bizim İçin Şampiyon' filmiyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Ekin Koç Çukur'a kadrosuna mı dahil oluyor?

Geçtiğimiz sezonfinalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi. Akın rolü için düşünülen ismin ise son olarak Şampiyon filminde oynayan genç oyuncu Ekin Koç olduğu iddia ediliyor.

Ekin Koç kimdir?

Ekin Koç 21 Haziran 1992 Antalya doğumludur. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden BanaKalan filminde oynadı.

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır.

Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır. Ardından BluTV özel dizisi olan 7yüz dizisinde Pınar Göktaş ile başrolü paylaştı. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. BluTV özel dizisi Bozkır’da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmaktadır.

Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaştığı Bizimİçin Şampiyon filmi ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

Ekin Koç, gerçek anlamda popülerliğini Fox TV'de yayınlanan ve başrolünü Demet Özdemir'le paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim isimli diziyle kazandı.
Ekin Koç, gerçek anlamda popülerliğini Fox TV'de yayınlanan ve başrolünü Demet Özdemir'le paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim isimli diziyle kazandı.

Ekin Koç'un rol aldığı tüm dizi ve filmler

  • Sinema
  • 2015 - Senden Bana Kalan / Özgür Arıca Başrol oyuncu
  • 2015 - Ali ve Nino / Mehmed Başrol oyuncu
  • 2018 - Bizim İçin Şampiyon / Halis Karataş Başrol oyuncu
  • Dizi
  • 2013 - Sana Bir Sır Vereceğim Tilki Başrol oyuncu
  • 2014 - Benim Adım Gültepe / Seyfi Basrol oyuncu
  • 2015-2016 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem / I. Ahmed Başrol oyuncu
  • 2017 - 7 Yüz Kaan Aykar / Başrol oyuncu
  • 2017-2018 - Hayat Sırları / Burak Özer Başrol oyuncu
  • 2018 - Bozkır / BluTV
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >