Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan nişanlanan çifte sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün miting için Şırnak'taydı. Halka seslenen Cumhurbaşkanı düzenlenen miting sonrası Vedat Atan ve Nevin Erzen çiftinin nişan yüzüklerini takarak çifte büyük sürpriz yaşattı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şırnak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen miting sonrası Vedat Atan ve Nevin Erzen çiftinin nişan yüzüklerini taktı.

Nişan kurdelelerini kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan ’hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Mitingin ardından genç çiftin nişan yüzüklerini takan Erdoğan, daha sonra Hakkari’ye hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nişan yüzüklerini takarken böyle görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nişan yüzüklerini takarken böyle görüntülendi.

Emine Erdoğan Külliye'de yemek vermişti

Emine Erdoğan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında koruyucu aileler, devlet koruması altında büyüyen çocuklar, iş insanları, sanatçılar ve gazetecilere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kış Bahçesi'nde verdiği yemekte, sanatçılar Şükriye Tutkun, Bengü ve Nil Karaibrahimgil birer şarkı seslendirmişti.

Şarkısını seslendirmeden önce koruyucu aileliğin önemine dikkati çeken ve bir hikayeyi anlatan Nil Karaibrahimgil, şöyle konuştu:

"Çocuk sormuş, 'Anne ben senin karnından mı doğdum? O da 'Sen benim yüreğimden doğdun' demiş. Herhalde bundan daha güzel, yüreğinden doğurduğu çocuğu evine kabul etmekten; ona kalbini, yüreğini, yuvasınıaçmaktan daha büyük bir şey olamaz." Karaibrahimgil, oğluna yazdığı "Benden Sana" isimli şarkıyı bu sefer koruyucu aileler için söyledi.

Emine Erdoğan ve Nil Karaibrahimgil.
Emine Erdoğan ve Nil Karaibrahimgil.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >