David Fincher Netflix dizisi ile geliyor

Netflix
Netflix

Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi ve Dövüş Kulübü gibi sinema dünyasının önemli projelerinin yönetmen koltuğunda oturan David Fincher, Netflix için çekimine başladığı Mindhunter dizisinin ilk fragmanını yayınladı.

David Fincher'in Netflix projesi Mindhunter'den ilk fragman geldi. John Douglas ve Mark Olshaker'ın kitabı Mind Hunter: Inside The FBI's Elite Serial Crime Unit'ten uyarlanan dizinin başrolünde Fringe dizisinden hatırlayacağınız Anna Torv yer alıyor.

David Fincher dizinin yapımcılığının yanı sıra yönetmenliği de Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas gibi isimlerle paylaşacak. Dizinin ilk sezonu Ekim ayında Netflix'te olacak.
Bonus: David Fincher kimdir?
Akademi Ödülü adayı olmuş biri olan ünlü yönetmen Yedi, Dövüş Kulübü, Panik Odası, Zodiac ve Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi gibi filmlerle tanınır. Son olarak Kayıp Kız filmini çeken yönetmen bu filmle Pike ile Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu ve Fincher ile En İyi Yönetmen dalları da dahil olmak üzere dört Altın Küre Ödülü adaylığı kazanmıştı. Ünlü yönetmen video ve müzik klipleri ile de adını duyurdu; dünyaca ünlü firmalar Revlon, Converse, Nike, Pepsi, Sony ve Levi's için reklamlar çeken Fincher, müzik video klipleri de yönetti.
Bonus: David Fincher kimdir? Akademi Ödülü adayı olmuş biri olan ünlü yönetmen Yedi, Dövüş Kulübü, Panik Odası, Zodiac ve Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi gibi filmlerle tanınır. Son olarak Kayıp Kız filmini çeken yönetmen bu filmle Pike ile Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu ve Fincher ile En İyi Yönetmen dalları da dahil olmak üzere dört Altın Küre Ödülü adaylığı kazanmıştı. Ünlü yönetmen video ve müzik klipleri ile de adını duyurdu; dünyaca ünlü firmalar Revlon, Converse, Nike, Pepsi, Sony ve Levi's için reklamlar çeken Fincher, müzik video klipleri de yönetti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >