Demet Özdemir: Can Yaman mağdur olan taraftır

Demet Özdemir, başarılı performans sergileyen genç oyuncular arasında yer alıyor.
Demet Özdemir, başarılı performans sergileyen genç oyuncular arasında yer alıyor.

Ünlü oyuncu Can Yaman, sette kavga çıkardığı ve birini yaraladığı iddialarıyla gündeme geldi. Daha önce de aynı projede yer aldığı Selen Soyder'e bardak fırlattığı gerekçesiyle mahkemelik olan Yaman buna benzer bir olayla tekrar gündeme gelince Erkenci Kuş dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir'den açıklama geldi. Özdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, ''Asıl mağdur olan taraf Can Yaman'dır'' dedi.

Erkenci Kuş dizisi ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle izleniyor. Başarılı ve genç oyuncuların yer aldığı başrolleri, Can Yaman ve Demet Özdemir paylaşıyor. Son zamanlarda yaptığı reklam anlaşmaları ile de gündeme gelen Yaman oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Ancak dün gelen bilgilere göre oyuncu sette olay çıkardı.

Demet Özdemir'den açıklama

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, rol arkadaşı Can Yaman'ın seyirciyi darp ettiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdemir,

"Bugün haberlerde "hayran" adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde uzaklaşmamıştır... Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çaılışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür." ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir'in Can Yaman ile ilgili yaptığı açıklama.
Demet Özdemir'in Can Yaman ile ilgili yaptığı açıklama.


Demet Özdemir, genellikle yaz dizilerinde yer alıyor.
Demet Özdemir, genellikle yaz dizilerinde yer alıyor.

Selen Soyder'le mahkemelik olmuştu

Başarılı oyuncu Can Yaman daha önce birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Selen Soyder'le kavga ettiği ve Soyder'e bardak fırlattığı gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan mahkeme Yaman'a para cezası verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >