Diriliş Ertuğrul'un 105. bölümünde seyirciyi neler bekliyor?

diriliş
diriliş

Yeni bölümü yine heyecan dolu olacak Diriliş Ertuğrul'da Hayme Ana'nın akıbeti ne olacak? İşte Diriliş Ertuğrul'un 105. bölümünde olacaklar...

TRT 1'in beğeniyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 105.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul yine izleyenleri heyecanlandıracak.

Diriliş Ertuğrul 105. bölümünde ne olacak?

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirdi. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığıldı. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yumdu. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır?

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi?

Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?

İşte 105. bölüm fragmanı


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >