Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı yeni film çekeceğini duyurdu

Mehmet Bozdağ, yaptığı dizilerden sonra bir film hazırladığında olduğunu söyledi.
Mehmet Bozdağ, yaptığı dizilerden sonra bir film hazırladığında olduğunu söyledi.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı elde eden Mehmet Bozdağ yeni bir proje hazırladığında olduğunu duyurdu. Ertuğrul dizisinden sonra Diriliş Osman'ı seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla film çekeceğinin müjdesini verdi. Bozdağ Film'in çekeceği 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını üstlenen ve herkesin beğenisini kazanan Mehmet Bozdağ yeni bir proje hazırlığında olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak film çekeceğini duyuran Bozdağ yeni dizisi Diriliş Osman'ın çekimlerine de devam ediyor.

Yeni projesini duyurdu

Mehmet Bozdağ, yeni projesini duyurdu. Gelecek sezonun iddialı yapımlarından biri, yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından Instagram hesabı aracılığıyla duyuruldu. 'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle büyük başarı kazanan Bozdağ Film'in çekeceği 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek.

Projenin tasarımını üstlenen Bozdağ'ın senaryosunu Atilla Engin'le birlikte kaleme aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Tarihi macera türündeki 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmi, bu sezon bilet krizi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sinema sektöründe heyecanla karşılandı.

Diriliş Osman başlıyor

TRT'nin başarılı yapımlarından biri olan, 5 yıllık ekran macerasında hem yurt içi hem de yurt dışında rekor kıran dizi Diriliş Ertuğrul 150. bölüm itibariyle final yaptı. Final bölümüyle herkesi etkilemeyi başaran dizi bir ilke imza atarak, son sahnede Fetih suresini okuttu. İzleyicileri tarafından 5 yıl boyunca reyting sıralarında en üstlere taşınan dizi gelecek sezonda Osman Gazi projesi ile ekrana dönecek. Yapımcı Mehmet Bozdağ bu rol için ünlü oyuncu Burak Özçivit ile anlaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >