Dünyaca ünlü isim Nusret'le tanışmak istiyor

Nusret Gökçe'nin et restoranını dünyaca ünlü isimler ziyaret ediyor.
Nusret Gökçe'nin et restoranını dünyaca ünlü isimler ziyaret ediyor.

Dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, restoranında birçok ünlü ismi ağırlamaya devam ediyor. Nusret ile tanışmak isteyen ünlü isimlerden biri de, ünlü şef Jamie Oliver oldu. Oliver, "Çok iyi bir aşçı, çok seviyorum. Mükemmel, kocaman, leziz yemekler yapıyor. Bir gün tanışmayı umut ediyorum" dedi.

Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dünyada büyük bir üne sahip olan işletmeci Nusret Gökçe'nin yaklaşık 17 milyon takipçisi var. #Saltbae etiketiyle paylaştığı ve genelde et pişirerek sunum yaptığı videoları milyonlarca defa izlenen Nusret Gökçe'nin Türkiye'de ve dünyanın farklı yerlerinde bulunan işletmelerine bugüne kadar birçok ünlü isim gitti.

Yaptığı her paylaşımı olay yaratan dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en anlamlı şekilde kutlamıştı. Gökçe, omzuna Türk bayrağı asarak New York sokaklarında yürüdü.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Nusret Gökçe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımıyla sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başardı. Dünyaca ünlü kasap, omzuna astığı Türk bayrağıyla New York sokaklarında yürüyerek bu anları "Yaşasın Cumhuriyet" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Nusret Gökçe, omzuna astığı Türk bayrağıyla New York sokaklarında yürüyerek 29 Ekim'i kutladı.
Nusret Gökçe, omzuna astığı Türk bayrağıyla New York sokaklarında yürüyerek 29 Ekim'i kutladı.
Nusret Gökçe ile tanışmak istiyor

                                    Dünyanın farklı yerlerinde birçok ünlü ismin ziyaret ettiği Nusret, yerli ve yabancı basın tarafından da ilgi görmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü şef Jamie Oliver da, Nusret Gökçe ile tanışmak istediğini söyledi.
Nusret Gökçe ile tanışmak istiyor Dünyanın farklı yerlerinde birçok ünlü ismin ziyaret ettiği Nusret, yerli ve yabancı basın tarafından da ilgi görmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü şef Jamie Oliver da, Nusret Gökçe ile tanışmak istediğini söyledi.
Nusret'ten tarif öğrenmek istiyor

                                    Hürriyet'in haberine göre; Türkiye'ye gelen Jamie Oliver, Nusret'ten bir tarif öğrenmek istediğini söyleyerek şöyle konuştu: 

"Çok kere izledim YouTube’da yemek yapışını. Çok iyi bir aşçı, çok seviyorum. Mükemmel, kocaman, leziz yemekler yapıyor."
Nusret'ten tarif öğrenmek istiyor Hürriyet'in haberine göre; Türkiye'ye gelen Jamie Oliver, Nusret'ten bir tarif öğrenmek istediğini söyleyerek şöyle konuştu: "Çok kere izledim YouTube’da yemek yapışını. Çok iyi bir aşçı, çok seviyorum. Mükemmel, kocaman, leziz yemekler yapıyor."
"Bir gün tanışmayı umut ediyorum"

                                    "Bir gün tanışmayı umut ediyorum. Belki de bana bir tarif öğretir. Çok güzel olur."
"Bir gün tanışmayı umut ediyorum" "Bir gün tanışmayı umut ediyorum. Belki de bana bir tarif öğretir. Çok güzel olur."
"Baharatların en zarif şekillerde kullanıldığı kebaplar favorim"

                                    Jamie Oliver Türk mutfağında en çok kebapları sevdiğini ifade ederek, "Kesinlikle yavaş yavaş pişen yemeklerin ve baharatların en zarif şekillerde kullanıldığı kebaplar favorim. Kömür ya da odun ateşinde pişmesi inanılmaz" açıklamasında bulundu.
"Baharatların en zarif şekillerde kullanıldığı kebaplar favorim" Jamie Oliver Türk mutfağında en çok kebapları sevdiğini ifade ederek, "Kesinlikle yavaş yavaş pişen yemeklerin ve baharatların en zarif şekillerde kullanıldığı kebaplar favorim. Kömür ya da odun ateşinde pişmesi inanılmaz" açıklamasında bulundu.
David Beckham'ı da ağırladı
New York'ta Nusr-et'in şubesini açan kasap Nusret Gökçe'nin, eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlaması da gündeme bomba gibi düşmüştü.
David Beckham'ı da ağırladı New York'ta Nusr-et'in şubesini açan kasap Nusret Gökçe'nin, eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlaması da gündeme bomba gibi düşmüştü.
Reklam için 1,5 milyon TL iddiası!
David Beckham ve ailesini ağırlayan Nusret'in, Beckham'a reklam amaçlı 1,5 milyon TL ödediği iddia edilmişti.
Reklam için 1,5 milyon TL iddiası! David Beckham ve ailesini ağırlayan Nusret'in, Beckham'a reklam amaçlı 1,5 milyon TL ödediği iddia edilmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >