Duyunca şoke olacaksınız! Hülya Koçyiğit veliahtını açıkladı

hülya koçyiğit

Öyle bir ismi açıkladı ki, kimse o olacağını tahmin dahi edemez.

Türk sinemasının kraliçesi Hülya Koçyiğit, eşi Selim Soydan ile Posta gazetesine verdiği röportajda oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erkek oyunculardan Erkan Petekkaya, Engin Altan Düzyatan ve Halit Ergenç gibi isimleri sevdiğini söyleyen sanatçı, veliahtını da açıkladı.

Cuma gecesi Beyaz Show canlı yayına çıkan Koçyiğit, tüm geceye damgasını vurmuştu. Öztürk'ün kendisi için hazırlattığı özel şarkı ise Koçyiğit'in meslektaşlarını kıskandıracak cinstendi.

Ayakta alkışlandı
Program boyunca ayakta alkışlanan ve birbirinden özel sürprizler ile karşılaşan Koçyiğit, veliahtını açıkladı.
Ayakta alkışlandı Program boyunca ayakta alkışlanan ve birbirinden özel sürprizler ile karşılaşan Koçyiğit, veliahtını açıkladı.
Aslı Enver'i kendime benzetiyorum
Aslı Enver'i kendime benzetiyorum
Kendisine benzettiği biri olup olmadığı sorulan Koçyiğit, hiç umulmadık bir ismin adını verdi.
Hülya Koçyiğit: "Aslı Enver’i tarz ve hava olarak kendime benzetiyorum. Ama buna ben değil halk karar verir." dedi.
Kendisine benzettiği biri olup olmadığı sorulan Koçyiğit, hiç umulmadık bir ismin adını verdi. Hülya Koçyiğit: "Aslı Enver’i tarz ve hava olarak kendime benzetiyorum. Ama buna ben değil halk karar verir." dedi.
Aslı Enver hakkında kısaca
10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. 1996 yılında ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır.
Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.
2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı ve şöhreti yakaladı. 2013 yılında evlendiği meslektaşı Birkan Sokullu'dan 2015 yılında boşandı.
Aslı Enver hakkında kısaca 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. 1996 yılında ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı ve şöhreti yakaladı. 2013 yılında evlendiği meslektaşı Birkan Sokullu'dan 2015 yılında boşandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >