Ege’nin Hamsisi dizisinin çocuk yıldızı Emir Ali Doğrul, büyük babaannesi için lokma dağıttı

Emir Ali Doğrul
Emir Ali Doğrul

Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul, yaptığı davranışla takdir topladı.

TRT 1’in sevilen dizisi ’’Ege’nin Hamsisi’’ dizisinde Eşrefcan karakterini canlandıran çocuk yıldız Emir Ali Doğrul’un, bir hafta önce Sarıgöl’de vefat eden büyük babaannesi için yedinci gün mevlidi okutuldu ve lokma döktürüldü.

Emir Ali Doğrul, babaannesi için lokma dağıttı
Emir Ali Doğrul, babaannesi için lokma dağıttı

Emir Ali, mevlide katılanlara lokma ikramında bulundu. Küçük oyuncu, bu hareketiyle takdir topladı. Dizideki rolünü sevdiğini, birlikte oynadığı büyük sanatçılara da saygı duyduğunu belirten Emir Ali Doğrul, ’’Büyük babaannemi çok seviyordum. Sarıgöl’e her gelişimizde bana mısır patlatırdı’’ dedi. Dizinin çocuk yıldızı Emir Ali Doğrul daha sonra anne ve babası ile birlikte İzmir’e döndü.

Ege'nin Hamsisi konusu

Ege'nin Hamsisi
Ege'nin Hamsisi

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşması anlatılıyor. Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >