Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi final yapma kararı aldı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi, final kararı aldı.
ATV ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi, final kararı aldı.

Başrollerini Burcu Kıratlı ile paylaştığı 'Aşk ve Mavi' dizisinden ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın yerine, genç oyuncu Keremcem geldi. Emrah'ın daha önce yapımcıdan zam istediği, ancak istediği rakamı alamayınca ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Diziden ayrılan Emrah, ailesiyle birlikte İstanbul'dan Bodrum'a yerleşti.

ATV'nin iddialı dizisi Aşk ve Mavi, final yapma kararı aldı. Kapadokya'da çekilen dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan geçen haftalarda projeden ayrılmış, yerine Yaman karakteriyle Keremcem dahil olmuştu. Keremcem'in gelişiyle bu sezon düşen reytingler iki kat arttı; ancak bu gelişme de diziyi devam ettirmeye yetmedi.

74. bölümde veda etti

                                    
                                    Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra ayrılma kararı diziden almıştı. Emrah dizinin 74'üncü bölümünde veda etti .


Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, boğazını sıkan Ali'yi ittirdi ve kafasını taşa çarptı. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
74. bölümde veda etti Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra ayrılma kararı diziden almıştı. Emrah dizinin 74'üncü bölümünde veda etti . Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, boğazını sıkan Ali'yi ittirdi ve kafasını taşa çarptı. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
Emrah gitti, dizi final kararı aldı

                                    
                                    ATV'nin büyük umutlarla kanalına aldığı Aşk ve Mavi, başarısız reyting grafiği çizmesinin ardından bitirme kararı aldı.
Emrah gitti, dizi final kararı aldı ATV'nin büyük umutlarla kanalına aldığı Aşk ve Mavi, başarısız reyting grafiği çizmesinin ardından bitirme kararı aldı.
Yerine 'Şahin Tepesi'nin gelmesi bekleniyor

                                    
                                    Aşk ve Mavi'nin 78. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenilirken sevilen dizinin yerine cuma akşamları Ay Yapım'ın 'Şahin Tepesi' dizisinin gelmesi bekleniyor.
Yerine 'Şahin Tepesi'nin gelmesi bekleniyor Aşk ve Mavi'nin 78. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenilirken sevilen dizinin yerine cuma akşamları Ay Yapım'ın 'Şahin Tepesi' dizisinin gelmesi bekleniyor.
75. bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı

                                    
                                    Aşk ve Mavi'den ayrılan Emrah'ın yerine diziye katılan Keremcem, 75. bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, ailedeki tüm dengeleri değiştirmeye başladı.
75. bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı Aşk ve Mavi'den ayrılan Emrah'ın yerine diziye katılan Keremcem, 75. bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, ailedeki tüm dengeleri değiştirmeye başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >