Erkenci Kuş dizisinden yıllar sonra gelen başarı

Erkenci Kuş

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolü olduğu Erkenci Kuş, dünyanın en çok ‘beğeni’ alan televizyon dizisi ve programı sıralamasında ilk 10'a yükseldi.

Star TV'nin yaz sezonu projelerinden Erkenci Kuş dizisi, uzun süredir elde edilemeyen bir başarıya imza attı. Dizi, dünyanın en çok ‘beğeni’ alan televizyon dizisi ve programı sıralamasında ilk 10'a yükseldi.

Erkenci Kuş
Erkenci Kuş

Gazeteci Sina Koloğlu, konuyu köşesine taşıdı. Koloğlu yazısında, "Uzun zamandır bizim yerli diziler, sosyal medya sıralamalarında gözükmüyordu. Tweet atma merakı had safhadaki gençlerin, beğeni yağmuruna tuttuğu bütün diziler, yaz tatiline çıktı. Yazlık yapımlarda böyle bir hayran kitlesi görülmedi. Ne zamana kadar? Star TV’nin bu yaz ekrana getirdiği ‘Erkenci Kuş’ patlayana kadar... Dünyanın en çok ‘like’ alan televizyon dizi ve program sıralamasında uzun bir aradan sonra yerli bir projemiz ilk 10’a girmiş oldu. ‘Social Wit List’ dedikleri listede, haziran ayında 20 bin beğeni almış ve sekizincilik koltuğuna oturmuş. Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisi, özellikle gençler arasında pek bir tuttu. Sanırım, dizinin yurt dışı satışları da fena olmaz. Yeni bir ‘Kiraz Mevsimi’ ya da ‘Çilek Kokusu’ olabilir. Şahsen beni açmadı. Açsa da açmasa da durum tespiti, özellikle Özdemir, yeni ‘romantik telenovela’ yıldızımızdır" ifadelerine yer verdi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >