Erkenci Kuş dizisinin ünlü oyuncusu, bir zamanlar Flash TV'de dansçılık yapıyormuş

Demet Özdemir

Şu sıralar Erkenci Kuş dizisinde rol alan ünlü oyuncunun, ünlü olmadan önce Flash TV'de yayınlanan eğlence programlarında dansçılık yaptığı ortaya çıktı.

Son dönemlerde Can Yaman ile başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle gündemde olan oyuncu Demet Özdemir'in, bir zamanlar Flash TV'de dansçılık yaptığı ortaya çıktı.

Özdemir'in, Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer'in "Tiki Tak Tak" şarkısının klibindeki görüntüleri sosyal medyada yayılmaya başladı.

Görüntüler, kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu edilirken, Özdemir cephesinden konuyla alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

İşte klipten o kare

nDemet Özdemir
nDemet Özdemir

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir
Demet Özdemir

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Şahika Tekand’dan dans ve tiyatro eğitimleri aldı. İş hayatına dansçı olarak başladı. Flash TV’de yaptığı dansçılığın ardından profesyonel kariyerine Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede bir markanın dansçı kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı. Oyunculuğa reklam filmleriyle başladı. Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle başrole yükseldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >