Eşi bakın kim çıktı! Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'sinin eşi hepimizin tanıdığı bir isim

Merve
Merve

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve'sinin eşi, hepimizin tanıdığı bir isim çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en dikkat çeken karakterlerinden Aslıhan Gürbüz'ün eşi, hepimizin tanıdığı bir isim çıktı.

Eşini hepimiz tanıyoruz!
Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve'si Aslıhan Gürbüz'ün eski eşi hepimizin tanıdığı bir isim çıktı.
Eşini hepimiz tanıyoruz! Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve'si Aslıhan Gürbüz'ün eski eşi hepimizin tanıdığı bir isim çıktı.
Bakın eşi kim çıktı!
Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'ndeki Pikaçu karakterini canlandıran Kerem Kupacı ile evlenip boşandı.
Bakın eşi kim çıktı! Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'ndeki Pikaçu karakterini canlandıran Kerem Kupacı ile evlenip boşandı.
Pikaçu'nun eski eşi 
Son günlerde yayınlanan sahneleri ve dizide yer alan karakterleriyle sık sık gündeme gelen Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'sinin, Pikaçu'nun eski eşi olduğu ortaya çıktı.
Pikaçu'nun eski eşi Son günlerde yayınlanan sahneleri ve dizide yer alan karakterleriyle sık sık gündeme gelen Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'sinin, Pikaçu'nun eski eşi olduğu ortaya çıktı.
2014'te ayrıldılar!
Bir zamanlar Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu karakterine can veren Kerem Kupacı, Aslıhan Gürbüz ile evlenip 2014 yılında ayrıldı.
2014'te ayrıldılar! Bir zamanlar Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu karakterine can veren Kerem Kupacı, Aslıhan Gürbüz ile evlenip 2014 yılında ayrıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >