Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sevindiren haber

Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.
Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz günlerde yapımcısı Raci Şaşmaz'la yollarını ayırmıştı. Bu olayların ardından final yapacağı konuşulan diziden iyi haber geldi. Yönetmen Onur Tan, ''Dizimiz uzun bir süre daha devam edecek''dedi.

ATV'nin başarılı yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinde Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırım başrolleri paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi geçtiğimiz günlerde kanalla yaşanan bir sorun nedeniyle yapımcı Raci Şaşmaz'la yollarını ayırmıştı.

Final sorularına yanıt geldi

Dizinin yönetmenim Onur Tan final sorularıyla ilgili açıklama yaptı.

  • "Tabii ki, uzun bir müddet daha devam edecek. Dizide her şey başladığı gibi devam edecek" diyen Tan sezon finali hakkında ise şöyle konuştu:
  • "Bütün diziler gibi biz de mayıs ayının son haftası ya da haziran ayının ilk haftası, ona kanal karar verecek, sezon arası vereceğiz. Yoğun çalışan bir ekibiz. Tatil sonrası eylülde tekrar işbaşı yapacağız."

Onur Tan ve dizinin başrol oyuncuları.
Onur Tan ve dizinin başrol oyuncuları.

Oktay Kaynarca destek vermişti

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca 5 gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına "Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da. Yolumuz açık olsun. O daha konuşmadı o yüzden çok konuşan var... Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa .. Hızır yoldaşın olsun....#racişaşmaz'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >