Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrıldı

​Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde konuşulacak bir ayrılık yaşandı.

Başrolünde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in yer aldığı fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Üç sezondur devam eden dizide, Ceylan karakterini canlandıran Altın Portakallı oyuncu Sanem Çelik diziye veda etti.

Dördüncü sezonuna hazırlanan ve bu akşam 102. bölümü yayınlanacak olan dizide Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır’ın yanı sıra Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Sabina Toziya ve Turgay Tanülkü gibi çok sayıda önemli isim rol alıyor.

102. bölümde yaşananlar

                                    Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.
102. bölümde yaşananlar Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >