Esra Erol'dan canlı yayında kırılması zor rekor!

Esra Erol
Esra Erol

Esra Erol'un canlı yayınında kırılması zor bir yayıncılık başarısı gerçekleşti.

Esra Erol'da programında kırılması zor bir yayıncılık başarısı gerçekleşti. 10 Nisan’dan beri kayıp olan Zahide Caferova, sadece 1 saat içerisinde İstanbul Tarlabaşı’nda bulundu.

İki aydır kayıp olan genç kızı bulmak için Esra Erol'un programına katılan aile, sadece 1 saat içerisinde kızlarına kavuştu. Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Esra Erol'da programı ekibi, bir saat içerisinde Zahide Caferova’ya canlı yayında ulaşarak, dünya televizyonlarında bir ilke imza attı.

  
Esra Erol 10 Nisan’dan beri kayıp olan Zahide Caferova’yı canlı yayında bularak Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.
İki aydır kayıp olan genç kızı bulmak için Esra Erol'un programına katılan aile, sadece 1 saat içerisinde kızlarına kavuştu. Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Esra Erol'da programı ekibi, bir saat içerisinde Zahide Caferova’ya canlı yayında ulaşarak, dünya televizyonlarında bir ilke imza attı. Esra Erol 10 Nisan’dan beri kayıp olan Zahide Caferova’yı canlı yayında bularak Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >