Eylül ayında en çok Demet Akalın Okan Kurt ayrılığı konuşuldu

Eylül ayında en çok konuşulan isimler boşanma haberleriyle Demet Akalın ve Okan Kurt oldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Eylül ayı magazin raporunu açıkladı.

MTM, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Eylül ayı magazin raporunu açıkladı. Geçtiğimiz aya damgasını vuran olay, son birkaç aydır boşanma haberleri gündeme gelse de her defasında iddiaların asılsız olduğunu açıklayan Demet Akalın’ın iş adamı Okan Kurt ile evliliğini noktalaması oldu.

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin boşanma haberinin ardından gözler ünlü sanatçıya çevrildi. Boşanma kararını daha önce, 'Evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık’ diyen Demet Akalın’ın aldığı öne sürüldü. Demet Akalın hakkında medyada çıkan 11 bin 129 haber ile Eylül ayının en çok konuşulan ismi oldu.

Demet Akalın ve Okan Kurt, 6 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay sonlandırdı
Demet Akalın ve Okan Kurt, 6 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay sonlandırdı

Aleyna Tilki’nin Emrah Karaduman ile ortak çalışması ve son şarkısı olan Dipsiz Kuyum şarkısının klibi geçtiğimiz ay sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı. Kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlenen o klip kafaları karıştırırken, şarkının da çalıntı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Genç şarkıcı, tüm bu iddialara rağmen fizy Müzik Ödülleri’nde ’En iyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ve ’En İyi Video Klip’ ödüllerinin sahibi oldu. Ödül aldıktan sonra sosyal medyadan mutluluğunu duyuran Aleyna Tilki, 'Ödüllü yönetmenim artık. Ona göre yılın video klibi' notunu paylaştı. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki rapora göre, Eylül ayıda 6 bin 680 haberde adından söz ettirdiği görüldü.

Aleyna Tilki, Eylül ayının en çok konuşulan ikinci ismi oldu
Aleyna Tilki, Eylül ayının en çok konuşulan ikinci ismi oldu

Film projeleri ilgiyle takip edilen Cem Yılmaz, bu yılın başında Arif V 216 ile sinemaseverlerle buluşmuştu. Yılmaz, bu filminden sonra da boş durmadı ve 2019 yılı için çalışmaya devam etti.

Nisan ayında Karakomik Filmler’in müjdesini veren ünlü komedyen, sosyal medya hesabından sık sık setten fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin merakını artırmaya devam etti. Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan Kaçamak’ın çekimlerini tamamlayarak afişini paylaşan Yılmaz rapora göre, 5 bin 68 haberde konuşularak Eylül ayının en popüler üçüncü ismi oldu.
Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılığıyla şaşırttı

Yıldız Tilbe, listede 4. sırada yer aldı
Yıldız Tilbe, listede 4. sırada yer aldı


Ekim ayında yeni sezonuyla ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı. Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’nin yeni sezon kadrosunda olmadığını açıklamasının ardından Acun Ilıcalı ile aralarında gerginlik olduğu iddia edilmişti.

Ancak ikili bu tartışmalara sosyal medya hesaplarından son noktayı koydu. Ilıcalı ve Tilbe, sosyal medya üzerinden birbirlerine teşekkür ederek sıcak mesajlar verdi. Jüri koltuğunu Seda Sayan’a devreden Tilbe rapora göre, 3 bin 547 haberin konusu oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >