Ezel'in 'Ramiz dayısı' cezaevine girdi

Ufuk Bayraktar
Ufuk Bayraktar

En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Bayraktar'ın 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Türk televizyon tarihinin belki de en başarılı dizilerinin başında gelen Ezel dizisinde rol olan ve oynadığı karakterle hafızlarda yer edinen ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar 2007 yılında karıştığı silahlı bir olayın neticesinde 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ezel - Ramizkaraeski


20 gündür cezaevinde

Bugün itibariyle 20 gündür cezaevinde bulunan Bayraktar'ın yeni sezonda herhangi bir diziyle anlaşması olmadığı, üzerinde çalıştığı senaryoyu yazmaya devam ettiği öğrenildi. 36 yaşındaki oyuncu geçen yıl da bir kavgaya karışmış, Cihangir'deki bir kulübü basarak iki kişiyi yaraladığı haberleriyle gündeme gelmişti

Vatanım Sensin, Dağıstanlı



2007 yılında baba yadigarı olan ruhsatsız silahla kavgaya karışan oyuncunun uzun zamandır süren davası sonuçlandı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan yargılanan Bayraktar, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >