Fahriye Evcen paylaştığı fotoğraf yüzünden sosyal medyada linç edildi

​Fahriye Evcen'in paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın büyük tepkisini çekti

Fahriye Evcen'in sosyal medyada paylaştığı poz, takipçilerinin tepkisini çekti.

Sosyal medyayı aktif kullanmasıyla bilinen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti son paylaşımlarıyla sosyal medyanın lincine maruz kaldı.

Nesli tükenmekte olan hayvanlar için hazırlanan barınma (rehabilitasyon) merkezine giden ünlü çift, burada bulunan bir çitayı sevip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Evcen, çita ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları çifti düşüncesizlik vb. ithamlar ile linç etmeye başladı. Evcen, bunun üzerine fotoğrafını yorumlara kapatmak zorunda kaldı.

'Siz resim çekileceksiniz diye zavallı hayvanı ne hale getirmişler' diyen sosyal medya kullanıcıları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i eleştirdi.
'Siz resim çekileceksiniz diye zavallı hayvanı ne hale getirmişler' diyen sosyal medya kullanıcıları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i eleştirdi.
İşte o kare
İşte o kare
Aslında olan;

                                    Evcen ve Özçivit'in fotoğraf çekildikleri hayvanat bahçesi, nesli tükenmekte olan hayvanlar için barınma (rehabilitasyon) merkezi olarak kullanılıyor. Merkeze para sağlamak için turistlere açık turlar düzenleniyor. Sosyal medyada yapılan lincin aksine, çift korunmak amacıyla orada bulunan bir çita ile fotoğraf çektiriyor. Şahıslarına özel uygulanmış bir durum söz konusu değil.
Aslında olan; Evcen ve Özçivit'in fotoğraf çekildikleri hayvanat bahçesi, nesli tükenmekte olan hayvanlar için barınma (rehabilitasyon) merkezi olarak kullanılıyor. Merkeze para sağlamak için turistlere açık turlar düzenleniyor. Sosyal medyada yapılan lincin aksine, çift korunmak amacıyla orada bulunan bir çita ile fotoğraf çektiriyor. Şahıslarına özel uygulanmış bir durum söz konusu değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >