Fi Çi Pi hayranlarına kötü haber! Final yapıyor

duru Çi
duru Çi

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı “Fi” dizisinin devamı olan 'Çi'nin yeni sezon bölümleri yayınlanmaya başladı. 4 sezon sürmesi beklenen dizinin hayranlarına üzücü haber geldi!

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı “Fi” dizisinin devamı olan "Çi"nin yeni sezon bölümleri yayınlanmaya başladı.

Hayranlarına kötü haber!
Dijital mecranın sevilen dizisinden hayranlarını üzen haber geldi.
Hayranlarına kötü haber! Dijital mecranın sevilen dizisinden hayranlarını üzen haber geldi.
Final kararı aldı!
Azra Kohen'in kitabından uyarlanan dizinin çok yakında final kararı aldığı açıklandı.
Final kararı aldı! Azra Kohen'in kitabından uyarlanan dizinin çok yakında final kararı aldığı açıklandı.
Kohen açıkladı!
Dijital televizyon platformu PuhuTV’de yayınlanan Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin ikinci sezonu Çi'nin ardıdan, Kohen bir açıklama yaptı.
Kohen açıkladı! Dijital televizyon platformu PuhuTV’de yayınlanan Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin ikinci sezonu Çi'nin ardıdan, Kohen bir açıklama yaptı.
2. sezonda veda edecek!
Yazar Azra Kohen, dizi olarak çekilen ve normalde 4 sezon sürmesi beklenen Fi, Çi, Pi serisinin 2. sezonda bitirilmesi kararı aldığını açıkladı.
2. sezonda veda edecek! Yazar Azra Kohen, dizi olarak çekilen ve normalde 4 sezon sürmesi beklenen Fi, Çi, Pi serisinin 2. sezonda bitirilmesi kararı aldığını açıkladı.
"İkinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım"
Kohen, "İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz" açıklamasında bulundu.
"İkinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım" Kohen, "İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >