Game of Thrones bitti, oyuncular işsiz mi kalacak?

Game of Thrones hikayesi bitse de sinema ve TV dünyasına kazandırdığı oyuncular kariyerlerine devam ediyor.
Game of Thrones hikayesi bitse de sinema ve TV dünyasına kazandırdığı oyuncular kariyerlerine devam ediyor.

Sekiz yıllık maceranın ardından Game of Thrones'un bitiyor olması her ne kadar hayranlarını üzse de sinema ve TV dünyasına kazandırdığı oyuncuların kariyerlerine yeni filmler, yeni projelerle devam ediyor olması ayrı bir mutluluk kaynağı. Dizinin yorucu ve ağır çalışma koşullarından en fazla nasiplenen Kit Harington (Jon Snow) ise dizinin bitmesinin ardından kariyerine kısa süreliğine mola veren isimler arasında yer alıyor. Fakat Sophie Turner, Lena Headey, Emilia Clarke gibi isimler ekranın büyülü dünyasından kesinlikle geri kalmak istemiyor.

Game of Thornes'un sinema ve TV dünyasına kazandırdığı oyuncular dizinin bitmesinin ardından yeni filmler ve yeni projelerle tekrardan seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelecekte en sevdiğiniz Game of Thrones karakterlerini izleyeceğiniz film ve dizi projelerinden bazıları.

Sophie Turner

                                    Game of Thrones finalinin hemen ardından, süper kahraman hayranları Turner'ı, haziranda X-Men filmi olan Dark Phoenix'te izleyecek. Bu film ayrıca Fox, Disney birleşmesinden önce yapılan son X-Men filmi olacak.
Sophie Turner Game of Thrones finalinin hemen ardından, süper kahraman hayranları Turner'ı, haziranda X-Men filmi olan Dark Phoenix'te izleyecek. Bu film ayrıca Fox, Disney birleşmesinden önce yapılan son X-Men filmi olacak.
Jaime Lannister

                                    Waldau, Scarface ve Mission: Impossible’ın yönetmeni Brian De Palma’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu aksiyon gerilim filmi Domino’da boy gösterecek. Film, 31 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ya da gösterime girip girmeyeceği belli değil.
Jaime Lannister Waldau, Scarface ve Mission: Impossible’ın yönetmeni Brian De Palma’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu aksiyon gerilim filmi Domino’da boy gösterecek. Film, 31 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ya da gösterime girip girmeyeceği belli değil.
Maise Williams (Arya Stark)

                                    Stark kardeşlerin Game of Thornes biter bitmez aynı tür yapımlarda oynayacak olması tesadüf tesadüf mü bilinmez ancak, Maise Williams'ta tıpkı Sophie Turner gibi bir çizgi roman uyarlaması X-Men filmi New Mutants'ta, Wolsfbane karakterini canlandıracak.
Maise Williams (Arya Stark) Stark kardeşlerin Game of Thornes biter bitmez aynı tür yapımlarda oynayacak olması tesadüf tesadüf mü bilinmez ancak, Maise Williams'ta tıpkı Sophie Turner gibi bir çizgi roman uyarlaması X-Men filmi New Mutants'ta, Wolsfbane karakterini canlandıracak.
Peter Dinklage (Tyrion Lannister)

                                    Game of Thrones'un bilge cücesi Peter Dinklage'ın ilk projesi bir animasyon seslendirmesi oluyor. Dinklage, ''The Angry Bird Movie 2'' isimli animasyon filminde seslendirme yapacak. Ayrıca başarılı aktor ''The Ticket'' adlı suç ve drama filminde rol almıştı.
Peter Dinklage (Tyrion Lannister) Game of Thrones'un bilge cücesi Peter Dinklage'ın ilk projesi bir animasyon seslendirmesi oluyor. Dinklage, ''The Angry Bird Movie 2'' isimli animasyon filminde seslendirme yapacak. Ayrıca başarılı aktor ''The Ticket'' adlı suç ve drama filminde rol almıştı.
Lena Headey (Cersei Lannister)

                                    Headey, bir göçmenlik draması olan ve bu sene içerisinde çıkması beklenen The Flood’da, Game of Thrones’ta Jorah karakterine can veren Iain Glen ile birlikte rol alacak. Kendisi ayrıca Gunpowder Milkshake’de, The Haunting of Hill House’un yıldızı Carla Gugino ve Avengers: Endgame’de yer alan Karen Gillan ile birlikte yer alacak.
Lena Headey (Cersei Lannister) Headey, bir göçmenlik draması olan ve bu sene içerisinde çıkması beklenen The Flood’da, Game of Thrones’ta Jorah karakterine can veren Iain Glen ile birlikte rol alacak. Kendisi ayrıca Gunpowder Milkshake’de, The Haunting of Hill House’un yıldızı Carla Gugino ve Avengers: Endgame’de yer alan Karen Gillan ile birlikte yer alacak.
Richard Madden (Robb Stark)

                                    Game of Thrones'a erken veda etmesine rağmen hayranların zihninde derin bir yere sahip olmayı başaran Madden, diziden ayrılmasının ardından ''Bodyguard'' isimli Netflix dizisinde rol almıştı. Şimdiyse Benedict Cumberbatch ve Sam Strong ile 1917 filminde rol alacak.
Richard Madden (Robb Stark) Game of Thrones'a erken veda etmesine rağmen hayranların zihninde derin bir yere sahip olmayı başaran Madden, diziden ayrılmasının ardından ''Bodyguard'' isimli Netflix dizisinde rol almıştı. Şimdiyse Benedict Cumberbatch ve Sam Strong ile 1917 filminde rol alacak.
Aidan Gillen (Petyr Baelish)

                                    GoT'taki Littlefinger rolüyle oyunculuk kariyerinin altın çağlarını yaşayan Aidan Gillen, Project Blue Book isimli bilim-kurgu filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Aidan Gillen (Petyr Baelish) GoT'taki Littlefinger rolüyle oyunculuk kariyerinin altın çağlarını yaşayan Aidan Gillen, Project Blue Book isimli bilim-kurgu filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Gwendoline Christie (Brienne of Tarth)

                                    Cesur şövalye Brienne of Tarth, Game of Thrones'un ardından yine büyük ses getirecek bir yapım ile beyaz perdede yer alıyor. Ünlü sihirbaz David Copperfield'in hayatının anlatılacağı filmin oyuncu kadrosunda bulunacak isimler arasında Christie de yer alıyor.
Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) Cesur şövalye Brienne of Tarth, Game of Thrones'un ardından yine büyük ses getirecek bir yapım ile beyaz perdede yer alıyor. Ünlü sihirbaz David Copperfield'in hayatının anlatılacağı filmin oyuncu kadrosunda bulunacak isimler arasında Christie de yer alıyor.
David Benioff ve D.B. Weiss

                                    Sekizinci sezonun en çok tepki çeken isimleri olan dizinin showrunner’ları D&D ikilisi, yeni Star Wars üçlemesinin geliştirme sürecinde yer alıyor. Bu filmlerin vizyon tarihi ise 2022, 2024 ve 2026. Umarız Star Wars'ın akıbeti, Game of Thrones'un son sezonu gibi olmaz.
David Benioff ve D.B. Weiss Sekizinci sezonun en çok tepki çeken isimleri olan dizinin showrunner’ları D&D ikilisi, yeni Star Wars üçlemesinin geliştirme sürecinde yer alıyor. Bu filmlerin vizyon tarihi ise 2022, 2024 ve 2026. Umarız Star Wars'ın akıbeti, Game of Thrones'un son sezonu gibi olmaz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / VARİETY.COM