Game of Thrones’un Sansa’sı: Dizi boyunca saçlarımı yıkamadım

 Sophie Turner.
Sophie Turner.

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, rolünün gerçekçi olması için dizinin beşinci sezonu boyunca saçlarını yıkamasına izin verilmediğini itiraf etti.

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, dizi boyunca hiç saçlarını yıkamadığını itiraf etti.

22 yaşındaki İngiliz oyuncu, “Beşinci sezon boyunca benden saçlarımı yıkamamamı istediler. Bu gerçekten iğrençti” dedi.

“İlk sezonlarda saçımı yıkamama izin veriliyordu, çünkü o sezonlarda aristokrat bir genç kızdım” diyen Turner, saçının yağlandığı zamanları çok kötü olarak tanımladı.

Game of Thrones’ta yapay kar yağdırılan sahnelerde, kar makinesinesinde çıkan sahte kar parçalarının saçına yapıştığı zamanlarda da bu durumdan hiç hoşlanmadığını belirtti.

Ünlü oyuncu rahatsızlığını dile getirmesinin ardından saçını yıkamasına izin verilerek peruk taktığını anlattı.

Öte yandan sekizinci ve final sezonu için geri sayımın başladığı Game of Thrones dizisinin 14 Nisan’da başlayacağı duyuruldu.

Sophie Turner kimdir?

Sophie Turner 21 Şubat 1996 doğumlu, İngiliz televizyon ve sinema oyuncusudur.

HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki "Sansa Stark" karakteri ile tanınmıştır.

Turner, Game of Thrones'ın seçmeleri sırasında tanıştığı, dizide kız kardeşi Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams ile gerçek bir dostlukları olduğunu ifade etmiştir.

Ayrıca, Game of Thrones dizisinde oynadığı Sansa Stark'ın "Lady" adlı kurdu'nun gerçek hayatta da Zunni adıyla sahibidir.

Mayıs 2016'da verdiği bir röportajda atlara karşı alerjisi olduğunu ve Game of Thrones'da yer alan sahnelerden önce alerji hapı verildiğini, bu sayede atlı sahnelerde ayakta uyuduğunu açıkladı.

Ayrıca aynı röportajda oyuncu olmasaydı bir kırtasiyede veya Starbucks'ta çalışmak istediğini, en sevdiği yiyeceğin spagetti olduğunu ve Justin Bieber'ın hayranı olduğunu belirtti.

Filmografi

  • 2013 Another meFay
  • 2013 The Thirteenth Tale Adeline - Televizyon filmi
  • 2014 Barely Lethal Hearher
  • 2016 X-Men: Apocalypse Jean Grey
  • 2016 Mary Shelley's Monster - Mary Shelley -Yapım aşaması
  • 2016 Alone - Penelope - Yapım aşamasI
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >