Gamze Özçelik: Kapanmam gerektiğini biliyorum

​Gamze Özçelik: Kapanmam gerektiğini biliyorum

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, sil baştan değiştirdiği hayatı sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, kendisine yepyeni bir hayat kurdu. Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Özçelik; "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim" dedi.

"Gerçek ne? Sorgulamaya başladım"
"Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim" diyen Gamze Özçelik, bu süreçte gerçeği sorguladığını da belirtiyor.
"Gerçek ne? Sorgulamaya başladım" "Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim" diyen Gamze Özçelik, bu süreçte gerçeği sorguladığını da belirtiyor.
Özçelik'in açıklaması tam olarak şöyle;
"Gerçek ne? Hayat sadece yaşayalım, çalışalım ve ölelim değildir herhalde' diye sorgulamaya, Allah'a dua etmeye başladım; 'Nasıl olmam gerekiyorsa öyle oldurt, ne yapmam gerekiyorsa bana yol göster' diye. Teslimiyet arttıkça Allah insanın önüne çıkarıyor zaten."
Özçelik'in açıklaması tam olarak şöyle; "Gerçek ne? Hayat sadece yaşayalım, çalışalım ve ölelim değildir herhalde' diye sorgulamaya, Allah'a dua etmeye başladım; 'Nasıl olmam gerekiyorsa öyle oldurt, ne yapmam gerekiyorsa bana yol göster' diye. Teslimiyet arttıkça Allah insanın önüne çıkarıyor zaten."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >