Gökhan Özoğuz'dan Yılmaz Özdil'e tepki

Gökhan Özoğuz.
Gökhan Özoğuz.

Yılmaz Özdil çıkardığı Mustafa Kemal kitabının satış 2500 lira olarak belirlemişti. Özdil'e sosyal medyadan gelen tepkiler bitmek bitmiyor. Athena grubu solist Gökhan Özoğuz attığı tweetlerle tepki gösterdi.

Yılmaz Özdil'in özel seri dediği ve 2500 liraya satacağı Mustafa Kemal kitabı için fiyat üzerine tepkiler devam ediyor. Oyuncu Gürgen Öz'ün sosyal medyadan paylaştığı video ile tepkisini göstermesinden sonra Gökhan Özoğuz'da attığı tweetlerle tepkisini dile getirdi.

'Sayfaları altından mı?'

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından Yılmaz Özdil'i eleştirdi. Özoğuz, "2500 tl ye kitap mı? Yok artık ne o sayfalar altın mı?" diyerek tepkisini gösterdi.

İşte Gökhan Özoğuz'un paylaşımları;

  • "2500 TL ye kitap mı? Yok artık ne o sayfalar altın mı? Yoo. Hmm ne peki ÖZEL SERİ hmmm bari Atatürk ile alakalı olmasaydı. Atatürk duysaydı önce kendi şiddetle karşı çıkardı. İdeolojisine ters bir durum. Ne tezat Ne abes!"
  • "Ben kendimce fikrimi hep söyleyeceğim. Taraf anlayışım körü körüne olmadığından doğru tınlayanı söyleyeceğim. Şimdi de başka troller coştu Çok mu önemli? Yoo yoklar ki önemli olsunlar sadece kim olduğunuzu hepimiz biliyoruz demek için bir göz kırpmak istedim."
  • "Bu arada kitap ilk çıktığında seve seve aldım tabi ki fakat bu 2500 TL ye özel seri Atatürk kitabı hareketini yanlış bulduğumu söyleyebilmeliyim öyle değil mi? Her şeye rağmen Kırmızıkedi yayınevi severek takip ettiğim bir kapı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >