GZT Etnospor Festivali'nde: 3-6 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda buluşalım!

GZT ekibi Estnospor Festivali'nde olacak.
GZT ekibi Estnospor Festivali'nde olacak.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivali 3-6 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda düzenleniyor. Biz de bu yıl 'Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın' sloganıyla gerçekleştirilecek olan festival için hazırlanmaya başladık. GZT ekibi olarak 3-6 Ekim tarihlerinde festival alanında takipçilerimizi bekliyor olacağız.

Geleneksel sporların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amcacıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Etnospor Kültür Festivali 3-6 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek.

GZT olarak orada olacağız

Bu yıl GZT ekibi olarak Etnospor Festivali'nde olacağız. Festival boyunca düzenlenecek olan etkinlikleri yakından takip edecek ve yarışmacılarla bir araya gelip onların heyecanını paylaşacağız.

3-6 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda buluşalım.

Kültür ve eğlence aktiviteleri de olacak

Etnospor Kültür Festivali spor ve oyun müsabakalarının yanında, kültürel ve eğlenceli aktiviteleri ile de yüz binlerce çocuğa ulaşacak.

Festivali edecek çocuklar, topaç, çember, tiktak, kale, menekşe, aşık, sıçratan top, bezirgan başı, üç taş, beş taş, dokuz taş, misket, ip atlama, salıncak, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, kaşık kukla, masal, bilmece-mani küpleri, köy seyirlik oyunları, koz oyunu, seksek, çocuk tiyatrosu, mendil kapmaca ve birdirbir gibi geleneksel çocuk oyunlarını oynama şansı bulacak.

Ayrıca ok atma, ata binme, aşık ve mangala gibi birçok spor ve oyunu, ebeveynlerinden izin alarak, tecrübeli profesyonellerin gözetiminde deneyimleme şansı bulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >