GZT İstanbul Coffee Fest'te!

Kahve
Kahve

GZT ekibi, kahve kokulu festival İstanbul Coffee Fest'te! Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park'ta düzenleniyor.

Dünyanın en kahve kokulu festivali İstanbul Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park'ta düzenleniyor. Kahveseverleri ağırlayan festivalin Coffee & More alanında yer alan ziyaretçiler, müzik festivallerini aratmayan bir atmosferde keyifli bir gün geçirmeye hazırlanıyor.

Festival programı şöyle;

Dört gün sürecek festivalde 20 Eylül tarihinde Batuhan Polat, Evren Uysal, Sedef Sebütekin, Simge Pınar, Can Ozan ve Hey Douglas, 21 Eylül‘de Batuhan Polat, Yokuz, In Hoodies, Merve Çalkan, Çağıl Kaya ve Yeni Türkü, 22 Eylül‘de Merve Çalkan, Yokuz, Palmiyeler, Batuhan Polat, Burcu Tatlıses ve Bedük, 23 Eylül‘de Merve Çalkan, Allen Hulsey Solo, Çağıl Kaya, MSÜ Klasik Müzik Bölümü Öğrencileri, Simge Pınar ve Monality sahne alacak.

GZT sizin için Coffee Fest'te!

GZT ekibi, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park'ta düzenlenen Coffee Fest'te. Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Dünyanın en güzel kokulu festivali

                                    İstanbul Coffee Festival, 5‘inci yılında “The Source, The Journey, The People“ temasıyla kahvenin kaynağına odaklanarak kahve lezzetleriyle yüzlerce etkinliğe imza atıyor. Keyifli ve bilgilendirici seminerler, eğlenceli workshoplar, lezzet dolusu kahvelerin yanı sıra, festival dört gün boyunca 24 konsere ev sahipliği yapacak.
Dünyanın en güzel kokulu festivali İstanbul Coffee Festival, 5‘inci yılında “The Source, The Journey, The People“ temasıyla kahvenin kaynağına odaklanarak kahve lezzetleriyle yüzlerce etkinliğe imza atıyor. Keyifli ve bilgilendirici seminerler, eğlenceli workshoplar, lezzet dolusu kahvelerin yanı sıra, festival dört gün boyunca 24 konsere ev sahipliği yapacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >