Hafta sonu yapabileceğiniz 8 etkinlik

En güzel hafta sonu piknikle başlar.
En güzel hafta sonu piknikle başlar.

Yorucu bir haftadan sonra hafta sonunu iple çekiyoruz. Farklı, güzel aktiviteler yapmak için fırsat kolladığımız hafta sonunda size 8 etkinlik önerisinde bulunuyoruz. Ailenizle güzel bir hafta sonu geçirmek için haberimizin içeriğine göz atmayı unutmayın.

Geçsin diye beklediğimiz pazartesiler, salılar ve özlem duyduğumuz cumartesiler. Hafta içi iş, güç derken çeşitli etkinliklere vakit ayıramıyoruz. Hafta sonu aileniz ve sevdiklerinizle yapacağınız 8 etkinlik önerisini sizler için hazırladık.

Balık tutmak

  • Sabah erkenden takımlarınızı alın ve yola koyulun. Eğer istanbul'da yaşıyorsanız, Galata, Kuleli, Paşabahçe'ye gidin ve erkenden yerinizi alın. Balık tutarken denizin sakinliği yorgunluğunuza çok iyi gelecektir.

Piknik yapmak

  • Ailenizle birlikte yapabileceğiniz en ideal aktivite olabilir. Özel yerlere gitmenize gerek yok küçük bir bahçeniz varsa piknik alanı oluşturmak ve günü keyifli hale getirmek sizin elinizde.

Fotoğraf turu düzenlemek

  • Elinizde bulunan fotoğraf makinesinin eski ya da yeni olması önemli değil. Çıkıp şehri turlamak, görmediğimiz yerler görmek ve bunları ölümsüzleştirmek harika bir hafta sonu etkinliği olabilir.

Maça gitmek

  • Maça gitmek bağıra çağıra takımınızı desteklemek çok iyi bir stres atmak yöntemi olabilir. özellikle kalabalık arkadaş grupları için en eğlenceli etkinliklerden birisi diyebiliriz.

Gönüllü olmak

  • Hafta sonu yapacağınız en güzel işlerden olabilir. Bir kurumda gönüllü olarak çalışmak gününüze anlam katacağı gibi manevi olarak da rahatlatır.

Şehir turu

  • Yaşadığımız şehri ne kadar biliyoruz? Gerçekten her köşesini gezdik mi? Bu soruları sorup hafta sonu şehri keşfetmeye başlayabiliriz.

Festival, etkinlik

  • Festival ve etkinlikleri kaçırmayın. Özellikle eğlenmek tam benim işim diyorsanız arkadaşlarınızla hafta sonuna etkinliklerle giriş yapın.

Kitap okumak

  • Her şeyden daha güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen, pek kalabalıklara karışma taraftarı olmayanlara önerimiz budur. Üzerinize sizi sıcak tutacak bir örtü alın, yanınıza da bir termos çay doldurun, yepyeni bir kitaba başlayın ya da çok sevdiğiniz bir başucu kitabınızı tekrar edin.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >