Hande Erçel: Annem Kadınlar Günün kutlu olsun

Hande Erçel Halka dizisinde başarılı bir performans sergiliyor.
Hande Erçel Halka dizisinde başarılı bir performans sergiliyor.

Oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz ay kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti. Annesinin ölümünden sonra sessizliğe gömülen oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bir paylaşım yaptı. Annesi ve ablasını paylaşıp''Annem Kadınlar Günün kutlu olsun'' diyen Erçel'in bu paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

TRT ekranlarında yeni başlayan dizi Halka'nın başarılı oyuncusu Hande Erçel geçtiğimiz ay kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel'i kaybetti. Annesinin ani ölümüyle çok üzülen ve sessizliğe gömülen Erçel Kadınlar gününe özel sosyal medya hesabından annesiyle ilgili paylaşımda bulunarak sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

'Annem Kadınlar Günün kutlu olsun'

Hande Erçel'in yaptığı o paylaşım.
Hande Erçel'in yaptığı o paylaşım.

Donör olacaktı

Annesine donör olacağını söyleyen ve bununla ilgili hazırlık yapan Erçel annesinin ölümüyle zor günler geçiriyor.

Oyuncu annesi ölmeden önce;

  • ''Önce sarsıldım tabii, sonradan kanser hastalığıyla mücadele eden kişilerin bloglarını, tweet’lerini, kitaplarını okudum. Hem onlar hem yakınları aynı şeyi soruyor: Neden ben, neden biz? Annem, benim hayatta gördüğümen güçlü kişi. Herkes gibi benim de annem kahramanım, dokunulmaz, yüce... Bu yüzden başta kabullenemedim.
  • Anlayamadım. Sindiremedim. Kanserin gerçekliğini, hastaneyle ev arasında mekik dokurken kavradım. Hastalık olmadan sağlığın öneminin anlaşılamadığını anladım. Bin yıl büyüdüm belki de bir yılda.'' sözleriyle yaşadığı zor günlerini özetlemişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >