Hande Erçel sorularını duyan Demet Akbağ, mekandan koşarak kaçtı!

hande erçel
hande erçel

Hande Erçel soruları Demet Akbağ'ın gerilmesine yetti.

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Demet Akbağ, basın mensuplarının aralarının açık olduğu Hande Erçel'le ilgili sorular yöneltmesi üzerine bir hayli gerildi.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülünü kazanan Hande Erçel olmuştu.

Komedi alanında Yasemin Yalçın ile birlikte 2 büyük kadın oyuncu olarak gösterilen sanatçı Demet Akbağ ise bu duruma sert tepki göstermişti.

Ödülü, Akbağ'ın yakın dostu olan Yılmaz Erdoğan'ın verdiği Erçel için ağır ifadeler kullanan Akbağ, Erçel'in güzel olması sebebiyle bu ödülü aldığını ima etmişti: “Ben artık bu tip şeyleri değerlendiremiyorum. TV dizileri de oyunculuk anlayışı da artık beni aştı. Ödül törenini izlemedim, bir fikrim de yok. Tuhaf bence de. Belki de bizi bir ara güldürmüştür biz fark etmemişizdir. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Ödül kategorilerinde türler de çok fazla oldu. Her şeye bir kategori çıktı. O da bir türe girmiştir artık. Bazı şeylere şaşırmamayı bir yaştan sonra anlıyorsunuz" demiş ve sözlerine şöyle devam etmişti.

"Ben bir köşeye oturup izlemeyi düşünüyorum artık. Başa çıkılacak gibi değil çünkü. Bu tip şeyler biraz zamanı bekler. Zamanla kalıcı olmayı başarmak önemlidir. Adınız soyadınız söylendiğinde ne iş de yaptığınız söyleniyorsa o zaman durum ehemmiyetlidir. Ama tam tersi buna cevap verilemiyorsa insanın oturup düşünmesi lazım. Güzel olduğu için bir takım işler yapan insanlar var o iş için güzellik gereklidir ama bu iş için yeteneğiniz önemlidir. Ama güzellik de bir yere kadar. Baka baka güzelden bir süre sonra herkes sıkılır“

Yakın zamanda yeni filmi vizyona girecek olan Akbağ, yakın dostu Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Organize İşler 2'de de kamera karşısına geçecek.

Etiler'de görüntülenen Akbağ, arkadaşlarıyla sohbet ettiği mekanın çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerden hızlıca kaçmaya çalıştı.


Kesinlikle konuşmayacağını belirtip sinirlenen Akbağ, soruları cevapsız bırakıp mekandan ayrıldı.

Hande Erçel, kendisini eleştiren Akbağ'a Beyaz Show'dan şu sözler ile yanıt vermişti: "Demet Akbağ'ın röportajından sonra çok düşündüm. Bunun sisteme karşı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Ki, Demet Hanım ne diyorsa haklıdır. Ben onun ne demek istediğini çok net bir şekilde anlıyorum. Yanlış yöne çekmek isteyenler oluyor, başka türlü anlamak isteyenler... Ben her zaman saygıyla karşılıyorum. eleştiriye açık olarak... Ben de kendimi eleştiriyorum. Ama o ödülü alıyorsam 'insanlar da bir şey biliyordur' diye düşünüyorum"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >