Hande Yener dünyaya açılıyor

Hande Yener
Hande Yener

On gün içerisinde ilk İngilizce şarkısını yayımlayacak olan Hande Yener, dünyaya açılmayı hedefliyor.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul’da sevenleriyle bir araya geldi. Yener, seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

On gün içerisinde İngilizce şarkısının çıkacağını ve gelecek haftalarda Faydee ile klip çekeceği müjdesini veren Yener, “Bütün dünya bizi duysun istiyorum, ülkemdeki başarıdan çok mutluyum. Kendime sınır koymak istemiyorum” dedi.
Türkiye’yi iyi temsil etmek adına çalışmalar yaptığını söyleyen Yener, “Kendime sınır koymak istemiyorum. Bütün dünya bizi duysun istiyorum. Ülkemdeki başarıdan çok mutluyum. Hepimizin hayatına heyecan katmak istiyorum. Eminim ki herkes yurt dışındaki başarıyı görünce daha mutlu olacak ve ‘bizim kız yaptı’ diyecekler” dedi.
“Bu proje 30 yıllık hayalimdi”

Hande Yener
Hande Yener


Ünlü sanatçı, İngilizce bir albümle dünya çapında bir çalışma hazırladığını ve bu projenin 30 yıllık hayali olduğunu vurgulayarak, “İlk mikrofonu tutup şarkı söyleyen Hande’den nerelere geldim, bu çok çalışmakla ve hayal kurmakla alakalı bir şey. Hayatıma önce dans, sonrasında video kliplerin farklılığı, kostümler ve enerjik olmayı kattım. Bunların hepsi benim kendimi aşmaya çalıştığım konular oldu. Bu yüzden hala dinamik ve genç bir iş yaptığımı düşünüyorum. Bu ses rengini, enerjiyi dünyanın da görüp duymasını istiyorum. Şu an bu hayalimi gerçekleştiriyorum bu da gerçekleştikten sonra bunu iyice pekiştirmeye çalışacağım ve 3 ya da 4 ayda bir İngilizce şarkılara devam edeceğim” diye konuştu.

Hande Yener
Hande Yener

Sözleri Yıldız Tilbe'ye, müziği Devrim Karaoğlu'na ait olan single’ı ‘Beni Sev’in de beklenen ilgiyi gördüğünü söyleyen Hande Yener, “Birbirimize artık ‘istemiyorum, git’ türünde şarkılar söylediğimiz için bu şarkı başka bir kapı açtı. İnsanlar olaya duygusal tarafından baktı ve aşık olanların şarkısı oldu” ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >