Hayranları mutlu olacak! Ünlü ikili ekrana geri dönüyor

Ahmet Kural ve Murat Cemcir

Ekranın sevilen ikilisi, yeni bir dizi projesi ile ekrana geri dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Ahlat Ağacı filminde rol alan Murat Cemcir, daha önce birlikte çalıştıkları partneri Ahmet Kural ile yeni bir projeye başlıyor.

Hürriyet'in haberine göre, basının sorularını yanıtlayan Cemcir, ekrana geri döneceklerini şu sözler ile duyurdu, “Yeni sezona güzel bir diziyle gireceğiz. Dizi daha önce çektiğimiz ‘Kardeş Payı’ gibi olacak.”

Murat Cemcir hakkında
1976 yılında Tokat'ın Niksar ilçesinde dünyaya gelen Murat Cemcir, lisans eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümünde tamamlayarak buradan mezun olmuştur. 2001 yılından beri İstanbul’da yaşayan Murat Cemcir'in bir de kız kardeşi bulunmaktadır. Özel hayatında at biniciliği ve Wing Chun ile de ilgilenen Murat Cemcir'in Wing Chun'dan dereceleri vardır. Ünlü oyuncu ayrıca Gürcüceyi de çok iyi düzeyde konuşmaktadır.

  
Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. 2012 yılında “İşler Güçler” dizisinde rol aldı. 2013 yılının sonunda “Düğün Dernek” filminde yine Ahmet Kural ile başrol oynadı.
Murat Cemcir hakkında 1976 yılında Tokat'ın Niksar ilçesinde dünyaya gelen Murat Cemcir, lisans eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümünde tamamlayarak buradan mezun olmuştur. 2001 yılından beri İstanbul’da yaşayan Murat Cemcir'in bir de kız kardeşi bulunmaktadır. Özel hayatında at biniciliği ve Wing Chun ile de ilgilenen Murat Cemcir'in Wing Chun'dan dereceleri vardır. Ünlü oyuncu ayrıca Gürcüceyi de çok iyi düzeyde konuşmaktadır. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. 2012 yılında “İşler Güçler” dizisinde rol aldı. 2013 yılının sonunda “Düğün Dernek” filminde yine Ahmet Kural ile başrol oynadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >