İlk vampir dizimiz görücüye çıktı: Sosyal medyanın gözünden 'Yaşamayanlar'

Yaşamayanlar

Temasının 'vampir' hikayesi üzerine kurulu olduğu fantastik dizi 'Yaşamayanlar', Blu TV üzerinden yayın hayatına başladı. Kerem Bursin ve Elçin Sangu'nun başrolü olduğu dizi için sosyal medyadan dikkat çeken yorumlar yapıldı.

Türkiye'nin bu zamana kadar yapılmış en dikkat çeken fantastik dizisi olma özelliği taşıyan Yaşamayanlar, yayın hayatına başladı.

Kerem Bursin ve Elçin Sangu'nun başrolü olduğu dizi, Türkiye'de yaşayan bir grup vampirin hikayesini aktarıyor.

Şimdiden eleştirilerin odak noktası olan dizi için sosyal medyadan dikkat çeken eleştiriler yapıldı. İşte Türkiye'nin ilk fantastik dizisi Yaşamayanlar için yapılmış yorumlar:

Ama önce dizinin genel konusuna bakalım:
Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir.  Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.
Ama önce dizinin genel konusuna bakalım: Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.
Sözlük platformlarında ise eleştiriler mevcut
Sözlük platformlarında ise eleştiriler mevcut
İlk 2 bölümü yayınlanan ve galasıyla bile gündem olan Yaşamayanlar'ın devam eden bölümlerinde nasıl bir izlenim bırakacağı merak konusu.
İlk 2 bölümü yayınlanan ve galasıyla bile gündem olan Yaşamayanlar'ın devam eden bölümlerinde nasıl bir izlenim bırakacağı merak konusu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >