Kadın dizisi zirveden indirilemez denilen diziyi tahtından etti! İşte reytingler

reyting
reyting

Salı günleri reytinglerin zirvesini kimselere kaptırmayan o yapım, Kadın dizisinin başlaması ile tahtından oldu.

Salı günleri reytinglerin zirvesini kimselere kaptırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın dizisinin başlaması ile tahtından oldu.

3 sezondur devam eden dizi 8'lik reyting barajında devam ederken, Kadın ise hem Total'de hem de AB'de 12'lik reyting barajına oturdu.

Ana haberlerde ise Show Tv'nin yükselişi ve üstünlüğü görülmeye devam ediyor.

Total

                                    Özge Özpirinçci'nin başrolünde olduğu ve Japonya dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın, aldığı 12.13'lük reyting ile geceyi zirvede kapadı. Zirveden inemez denilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 8.93'lük reyting ile 2. olabildi. Ana haberlerde ilk iki ise Fox ve Show Ana Haber'in oldu.
Total Özge Özpirinçci'nin başrolünde olduğu ve Japonya dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın, aldığı 12.13'lük reyting ile geceyi zirvede kapadı. Zirveden inemez denilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 8.93'lük reyting ile 2. olabildi. Ana haberlerde ilk iki ise Fox ve Show Ana Haber'in oldu.
AB

                                    AB'de de tablo değişmedi. Kadın 12'lik reyting ile yine üstünlüğünü sürdürdü. Entrikalarıyla sezon başından bu yana adından söz ettiren Ufak Tefek Cinayetler ise 10.27'lik reyting ile sırayı ikincilik ile tamamladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 8'lik reyting ile 3. olabildi.
AB AB'de de tablo değişmedi. Kadın 12'lik reyting ile yine üstünlüğünü sürdürdü. Entrikalarıyla sezon başından bu yana adından söz ettiren Ufak Tefek Cinayetler ise 10.27'lik reyting ile sırayı ikincilik ile tamamladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 8'lik reyting ile 3. olabildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >